A tavasz beköszöntével lekerül a nagykabát, ezért mindenki elkezd sportolni. Gyorsan szeretnék formába hozni magukat, hogy a bikini már tökéletesen álljon rajtuk. Hazánk sztárjai most egy különleges módszert  próbáltak, ki mellyel könnyedén elérhető az álomalak. Singh Viki, Cserpes Laura, Sarka Kata, Kulcsár Edina, Kocsi Alexandra, Larion Zoé, Gömöri András Máté, Bozsek Márk, Fehérvári Gábor Alfréd és Müller Attila egy kis vetélkedő keretében ismerkedtek meg az új edzésprogrammal.

Az infratréner egy magyar találmány, mellyel könnyedén szerezhetünk szuper alakot. Az 50 perces edzés közben testünket meleg hő éri, így gyorsítja az anyagcserét. A sztároknak is nagyon tetszett ez a módszer, hiszen már pár perc után érezték, hogy mennyire hatékony.

„Nagyon jó ez a gép, hiszen a hő miatt még hatásosabb. Nekem már volt szerencsém máskor is kipróbálni, így tudom, hogy ez egy szuper találmány. Én tuti több alkalommal edzek majd rajta” – mesélte Sarka Kata.

A sztárok az Infratréner mellett egy boksz edzést is kipróbáltak, valamint egy guggolásos feladatot is végrehajtottak. A legfittebbnek Kocsis Alexandra és Larion Zoé bizonyult!

Nézd meg, hogy edzettek a sztárok!

[smooth=id:1052;]

Kapcsolódó cikkek:

Zsírégetés szépségkirálynő módra

Szuper gyakorlatok a szexi karokért Katus Attilától

Sokkoló fotók jelentek meg a műsorvezetőről

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ