Férfiszívek százezreit dobogtatja meg Kiss Ramóna és Ada, ha pedig a két szépség együtt jelenik meg valahol, biztosan minden tekintet rájuk szegeződik. A csinos hírességeket többször nézték már testvéreknek, ami nem csoda, hiszen megszólalásig hasonlítanak egymásra. Ada és Rami évek óta szoros barátságot ápol, minden titkot megosztanak egymással, ráadásul egy közös szenvedély is összeköti őket: a gasztronómia.

Rami és Ada több mint egy évtizede szoros barátságot ápol. A két szépség ugyan mostanában nagyon elfoglalt, mégis igyekeznek időt szakítani egymásra, és egy közös ebéd vagy vacsora mellet mindig megbeszélik ügyes-bajos dolgaikat. Ráadásul a lányok előszeretettel próbálják ki a legújabb ételeket is. A KIOSK újdonsága, a sharing concept lehetőséget kínál arra, hogy a vendégek a családi étkezések hagyományát idéző környezetben fogyasszák el a fogásokat. Az ételek több fős tálakban kérhetőek, így mindenki belekóstolhat több neki tetsző finomságba.. A kínálatban Rami is rátalált kedvenceire, annak ellenére, hogy több hónapos böjtjét tölti.

Tavaly decemberben töltöttem be a harmincat, akkor úgy éreztem, eljött a változások ideje. Úgy gondolom, mostanra értem meg igazán, már egészen másként látom a dolgokat, mint korábban. A megújulás jegyében úgy döntöttem, hogy böjtölök, így megvontam magamtól a húst és az alkoholt. Bár előbbi hiányzik, azt hittem nehezebb lesz – rá kellett jöjjek, igaz, hogy minden fejben dől el, ráadásul kreatívabb lettem vásárlás és főzés tekintetében is. Szerencsére a böjt ellenére is volt miből választanom, mivel a belvárosi étteremben a vegetáriánus ételeket is kiválóan készítik el” – magyarázta Ramóna. – „Szeretek főzni, egy pohár bor és egy kis zene kíséretében kikapcsol. Nálunk a családban és a baráti társaságban is nagy hagyománya van a közös étkezéseknek, a névnaptól a szülinapig mindent együtt ünneplünk, olyankor minimum 6-7 féle étel van az asztalon. Adával is rendszeresen járunk étterembe, de gyakran rendezünk közös főzéseket is. Éppen ezért lett szimpatikus, hogy egy sietős hétköznapon anélkül is családias hangulatban ebédelhetünk, hogy nekünk kellene mosogatnunk utána” – mondta a Barátok közt sztárja, akitől Ada vette át a szót.

A csinos műsorvezető elárulta, már több mint egy évtizede jó barátságot ápolnak Ramival. „Nagyjából 12 éve egy rendezvényen találkoztunk először, egymás mellé keveredtünk, és többen is odajöttek hozzánk, hogy testvérek vagyunk-e. Mi is rájöttünk, hogy nagyon hasonlítunk egymásra, de tulajdonképpen ezzel a viccelődéssel kezdődött a barátságunk”  – mondta Ada, aki azt is elárulta, a mai napig sokat összekeverik őket.

A Reflektor sztárja barátnőjéhez hasonlóan feltalálja magát a tűzhely mellett, de idő hiányában, gyakran a profikra hagyja a konyhai teendőket. „A hétköznapokban nem mindig tudunk leülni a fiúkkal közösen enni. Az edzések után általában nagyon éhesen érünk haza, de ünnepeken, hétvégén természetesen nem maradhatnak el a családi összejövetelek” – mesélte Ada. „Magamtól tanultam főzni, több helyről ragad rám, nem szoktam szigorúan betartani a recepteket. Szeretek főzni és a gyerekek miatt muszáj is, főzelékeket, rakott dolgokat és salátákat készítek leggyakrabban, szívesen kísérletezem. Rami rendszeresen szokott nálunk vendégeskedni, hiszen a fiúkkal is nagyon jóban vannak. A forgatások között ritkán tudunk összefutni, de egy-egy kellemes ebédre mindig szorítunk időt, ezért is invitáltam Ramit a Kioskba” – tette hozzá az RTL Klub műsorvezetője.

Kapcsolódó cikkek:

Így még biztosan nem láttad Iszak Esztit!

Önálló életet kezd Várhegyi Lucas Palmira

Zsírégetés szépségkirálynő módra

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ