A közelgő FitBalance Aréna rendezvényre már nagy erőkkel készülnek hazánk hírességei is. A sajtótájékoztatón a sztárok többféle sportszeren próbálhatták ki állóképességüket és persze ellenőrizték, hogy az egészségi állapotuk is megfelelő, hogy részt vegyenek az április 26-i Fitbalace-on. Sarka Kata, Kulcsár Edina, Rippel Feri és Viktor, Singh Viki, Veres Mónika, Várhegyi Lucas Palmira, Czibi Norbi, Kovács Gyopár, Lola, Judy, Csobot Adél, Horváth Éva, Dobó Ági, a New Level Empire tagjai, a Kozmix, Aleska és Kocsis Alexandra együtt kampányolnak az egészséges életmódért. Sarka Kata és Rippel Feri azonban idén egy nagy lépésre szánták el magukat, versenyzőként is színpadra állnak.

A FitBalance Aréna Magyarország vezető fitness, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség és mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évről – évre növekvő sikerrel és látogatótáborral, hagyományosan  évente kétszer kerül megrendezésre.

A rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl, a FitBalance folyamatosan arra is törekszik, hogy az aerobik és fitness órák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz és valóban gyakorlati tanácsokkal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal várják az érdeklődőket.

A sztárok többsége napi szinten mozog, az eseményen Czibi Norbi elárulta, hogy 50 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg és most már nem fogyni, hanem izmosodni szeretne. Aleska, Kulcsár Edina, Kocsis Alexandra, Sarka Kata, Singh Viki, Dobó Ági, Horváth Éva, Rippel Feri és Viktor legalább heti 5 alkalommal járnak edzésekre, ez meg is látszik a tökéletes alakjukon.

Nézd meg a sztárokat, akik részt vesznek a FitBalance rendezvényén!

[smooth=id:1055;]

Az idei Fitbalance Arénán mutatkozik be először fitness modell versenyen Sarka Kata. Hónapok óta keményen készül a megmérettetésre.

„Nagyon izgulok, bár azt gondolom, én már most elértem, amit szerettem volna. Soha életemben nem voltam ennyire elégedett a testemmel. Sokkal energikusabb és fittebb vagyok, ezt a változást a családom is észrevette rajtam. Várom már a 26-át, hogy színpadra állhassak és részt vegyek életem első fitness versenyén” – mondta Sarka Kata.

Mind a sztárok, mind az edzők sok szeretettel várnak mindenkit április 26-án, vasárnap a Fitbalance Aréna egynapos egészség- és fitneszfesztiválra, ahol több száz program várja az odalátogatókat!

Kapcsolódó cikkek:

Görög Zita: nem vagyok sznob!

Függőségéről vallott Orosz Barbara

Kiss Ramóna életmódot váltott

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ