Fenti szlogen az Egyesült Államokban 2003-ban alapított professzionális kozmetikai márka, az Image Skincare cégfilozófiája. Az Image termékcsalád tagjait a speciális savas peelinggel kombinált kezelési protokollok és egyedi hatóanyagok teszik különlegessé. Megalapítása óta a márka hihetetlen gyors karriert futott be mind az Egyesült Államokban, mind pedig Európában. Az Image termékek és kezelések ma a világ 27 országában érhetőek el, és a cég az USA leggyorsabban fejlődő bőrápolási vállalata. A termékeket interneten nem lehet megvásárolni, csak szakértői ajánlással orvos-esztétikai központokban és bőrgyógyászati klinikákon, ami által megtartható a márka professzionális mivolta.

Az Image márkára jellemző a piacvezető csúcstechnológiák és a legfrissebb kutatási eredményeken alapuló hatóanyagok alkalmazása a termékekben.

A mesterséges tartósítószerektől mentes termékcsalád megoldást kínál öregedő, érzékeny és rozáceás, pigmentfoltos, aknés, valamint száraz bőrre. A termékcsaládok között fényvédő és testkezelő kollekciókat is találunk. Az Image Skincare olyan kimagaslóan hatékony klinikai termékeket fejlesztett ki, melyek egyszerű szisztémában valós eredményeket hoznak.

Az Image Skincare valóban minden bőrtípusról gondoskodik. Könnyen használható termékeik segítik a bőrt az öregedés és a kíméletlen környezeti hatások ellen. Orvosok, kozmetológusok, kozmetikusok hisznek az Image termékekben, melyek a bőrt frissen, egészségesen és fiatalosan tartják.  www.imageskincare.hu

C-vitamin a köbön

A Vital C terméksor ideálisan ápolja a száraz és dehidratált, rozáceára hajlamos vagy a környezeti stresszorok miatt érzékenyé váló bőrt. A növényi hatóanyagok gazdag koktélja nyugtatja és egészségessé varázsolja a bőrt. A terméksor magas antioxidáns tartalmánál fogva átfogó védelmet és táplálást nyújt. A szérum az új, zsírban oldódó C-vitaminos technológiát használja, mely formájában a C-vitamin a bőr számára a legnagyobb mértékben felvehető. A Vital C készítmények Hatóanyagai: C Complex: L-aszkorbin sav, BV-OSC, Sodium Ascorbyl Phosphate (Stay C), antioxidánsok, peptidek.

Image Vital C Hydrating Facial Cleanser – hidratáló arclemosó

Orvosi erősségű C-vitaminos lemosó, mely hatékonyan de kíméletesen távolítja el a sminket és a szennyeződést a bőrről. Feltölti a bőrt a legfontosabb vitaminokkal, javítja a bőr textúráját és tónusát. Parabénmentes. Az esszenciális antioxidánsok és vitaminok nyugtatják a száraz/dehidratált és rozáceás bőrt. Vigye fel teljes arcra és gyengéden masszírozza 1 percig. Öblítse le vízzel vagy papírkendővel törölje le. Használja reggel és este. Száraz, dehidratált, rozáceás, beavatkozáson átesett bőrre ajánlott.

Image Vital C Hydrating Anti-aging serum – hidratáló anti-aging szérum

Ez a hidratáló szérum az új, zsírban oldódó C-vitaminos technológiát használja, miáltal a C-vitamin a bőr számára a legnagyobb mértékben felvehető. A gyors felszívódás miatt azonnal nyugtatja a környezeti hatásoktól károsodott bőrt. Az A-, E-vitaminok és az erős antioxidánsok gondoskodnak az egészséges, ragyogó bőrképről. Az Image Vital C szérum megújítja a fáradt bőrt, minimalizálja és kisimítja a stressz és látható jeleit. Harcol a szabad gyökök ellen valamint a bőr szárazsága ellen. Parabénmentes. Használja reggel és este. Száraz/dehidratált, érzékeny, idősödő, kipirosodott, beavatkozáson átesett bőrre ajánlott.

Image Vital C Hydrating Repair Creme – hidratáló regeneráló krém

Ultrahidratáló Antioxidánsban gazdag, krémes állagú arcápoló, mely regenerálja az idősödő bőrt, segíti az egészséges sejtmegújulást. Parabénmentes. Összetételében A-, C- és Evitaminok táplálják és védik a bőrt, és harcolnak az öregedéssel szemben. Éjszakai használatra, idősödő, száraz/dehidratált, rozáceás bőrre ajánlott.

Image Vital C Hydrating Enzime Masque – hidratáló enzim maszk

Hidratáló enzim-maszk, mely kíméletesen hámlasztja az elhalt, száraz sejteket. A tápláló A-, C- és E-vitaminok gondoskodnak az egészségesen ragyogó, fiatalos bőrről. Lelassítja az elhalt hámsejtek felhalmozódását. Feltölti a bőrt fontos antioxidáns vitaminokkal és ásványokkal. Alkalmazásával hosszan hidratált a bőr. Parabénmentes. Alaposan megtisztított bőrre vékonyan vigye fel és hagyja hatni 5-30 percig. Hideg vízzel mossa le. Hetente 1-3 alkalommal használja. Száraz, dehidratált, beavatkozáson átesett bőrre ajánlott.

Image Vital C Hydrating Eye Recovery Gel – hidratáló szemkörnyékápoló gél

Ultrahidratáló öregedésgátló szemkörnyékápoló gél C-vitaminnal és hialuronsavval. Azonnali hidratáló hatást fejt ki. Utazáshoz kiváló. Parabénmentes.Tápláló anti-oxdiánsok és peptidek keverékével csökkentik a finom ráncok és a sötét karikák megjelenését. Használja reggel és este. Finoman ütögesse a szemkörnyék bőrére valamint az alsó és felső szemhéjra felszívódásig. Használja reggel és este. Száraz, dehidratált bőrre, fáradt szemre, finom ráncokra, duzzadt szemkörnyékre ajánlott.

Image Vital C Hydrating Intense Moisturizer – intenzív hidratáló krém

Intenzív hidratáló krém, mely azonnal visszapótolja a nedvességet, egész nap fokozatosan bocsátja ki a hatóanyagokat és intenzíven feltölti a bőrt az egész napon át tartó simaságért és hidratáltságért. Gazdag puhító formulája gyorsan felszívódik, és rengeteg erős antioxidánst juttat a bőrbe. A selymes krém visszaállítja a fiatalos rugalmasságot és ragyogást. Használja reggel és este. Minden bőrtípusra ajánlott, melynek hidratálásra van szüksége.

Image Vital C Hydrating ACE Serum – hidratáló A,C,E szérum

Csúcstechnológiás öregedésgátló és hidratáló szérum. Elősegíti a hidratálást és csökkenti az öregedés jeleit. Erős polipeptid anti-oxidáns formulája  A-, C- és E-vitaminokkal rendkívül  tápláló a bőr számára. Minden Image termékhez keverhető a hatás fokozása végett. Parabénmentes. Bő mennyiségben vigye fel megtisztított bőrre. Használja reggel és este. Minden bőrtípusra ajánlott.

Az Image termékek kaphatók a Royal Clinics orvos-esztétikai központban.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ