Manapság mindenre van okos megoldás – miért lenne kivétel ez alól a hajformázás? A Remington önműködő göndörítő készüléke elvégzi helyetted a munkát, így neked nincs más dolgod, mint tündökölni, akár egy sztár.

A profi, otthon elkészíthető frizura már nem álom, de ilyen egyszerűen még sosem érhetted el a fürdőszobádban a tökéletes loknikat. Mostantól nem kell amiatt izgulnod, hogy nem jól fogod a hajformázót, hogy nem csavarod be eléggé ahhoz, hogy a hajadba megjelenjenek a loknik, hiszen a Remington Curl Revolution hajformázója helyetted végzi el a munkát!

A hajsütővas önműködő feje profi fodrászokat megszégyenítő pontossággal csavarja be a hajtincseket. Kétféle mozgásának köszönhetően nem kell kompromisszumot kötnöd, így lehet szó elegáns rendezvényről vagy könnyed nyáresti partiról, mindkét esetben segítségedre lesz a hajformázó, ugyanis egy irányba forogva egyenletes, míg ellenkező irányba csavarva természetes, huncut loknikat kölcsönöz.

Mind jól tudjuk, hogy a frizura csak akkor szép, ha a haj nem csak tökéletesen áll, de ápolt is ezért hajformázás közben lenyűgöző, négyszeres védelem segít abban, hogy a hajszálak ne csak szépek, de egészségesek is legyenek. A speciális finomcsiszolással kialakított, kerámia lapok könnyedén siklanak a tincseken anélkül, hogy kárt tennének a szálak szerkezetében, az antisztatikus és turmalin ionos bevonatnak köszönhetően pedig megszűnnek a gubancok, és a hajszálaid sem fognak égnek állni a statikusságtól. Természetesen hőfokok között is válogathatsz attól függően, hogy milyen típusú a hajad.

Kapcsolódó cikkek:

A nők elégedettsége arányos a hajuk hosszával

Így lehet még szebb hajad mosás után!

5 tipp a tavaszi hajápoláshoz

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ