44 éves lett Gianni: az olasz macsó barátai és szerelme, Debreczeni Zita társaságában ünnepelte a jeles évszámot a Trafiqban.

Hatalmas bulit csapott Gianni a Trafiqban, hogy megünnepelje a 44. születésnapját. Az olasz étterem tulajdonos először ünnepelt együtt új párjával, Debreczeni Zitával, akivel láthatóan fülig szerelmesek egymásba.

A modell nagyon várta, hogy végre meglephesse Giannit – és mivel az olasz macsó szülinapja egy nappal korábban volt, egy hatalmas meglepetéssel készült számára. Mivel Zita jobb szeret élményeket ajándékozni, mint egyszerű tárgyakat, ezért elvitte Giannit a Veszprémi Állatkertbe, ahol egész nap remekül szórakoztak, sőt, még zsiráfot is simogattak. Az estét kettesben, egy romantikus vacsora mellett töltötték. Azért a kézzel fogható meglepetés sem maradt el: Zita egy walkie-talkie-val lepte meg kedvesét. Nem, nem féltékenységből szeretné ellenőrizgeti a barátját, szimplán megunta azt, hogy szinte sosem tudnak telefonon beszélni nap közben. emellett készített egy gyönyörű fotó-montázst is a legkedvesebb közös pillanataikról.

A szülinapi bulin Giannival és Zitával ünnepeltek a barátaik is: ott volt Tóth Gabi és Baronits Gábor is, aki új barátnőjével érkezett az estére.

Kapcsolódó cikkek:

Ők hazánk legjobb pasijai – fotókkal

Rúzsa Magdi: „Szerelem volt első látásra”

Görög Zita: nem vagyok sznob!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ