Tagadhatatlanul itt a tavasz, már a természet is javában ébredezik. Elérkezett az idő arra, hogy tényleg felébredjünk téli álmunkból, hiszen az üde tavaszi hónapok a friss tennivalókat is magukkal hozzák. A húsvéti készülődésen már túl vagyunk, így a következő otthoni projektet, a tavaszi nagytakarítást sem szabad tovább halogatnunk. Az Amway HOME tisztítószereinek hála, gyorsan elvégezhetjük a kiadós sporttal is felérő házimunkát, hogy utána hosszan élvezhessük csillogó, illatos és tiszta otthonunk kényelmét.

L.O.C. Üvegtisztító

Tavasszal igazán esedékessé válik egy alapos ablakmosás. De ha nem is kedvencünk az ablakpucolás, nem kell kétségbeesnünk: a csíkmentes, ragyogó üvegfelületekhez és ablakokhoz a friss illatú, verhetetlen tisztítóerejű világoskék L.O.C. Üvegtisztító lesz a varázseszközünk. Gyönyörűen tisztítja a tükröket, TV-képernyőket, sőt, még a számítógépek képernyőit is. És még alakunkat is formálja, otthonunk ablakainak letisztításával és függönymosással ugyanis 250 kalóriát égetünk el!

L.O.C. Univerzális tisztítószer

Ha belejöttünk a takarításba, elég egyetlen flakon, és megbirkózhatunk a legváltozatosabb foltokkal, szennyeződésekkel is, legyen szó bármiről is. Az Amway univerzális, sokoldalú L.O.C. Univerzális tisztítószere természetes eredetű összetevőkből áll, hogy a mindennapi felülettisztítási feladatokra bevethessük. A koncentrált készítmény nem tartalmaz foszfátokat, maró hatású savakat vagy klóros fehérítőt, és még kéztisztítóként is hatékonyan használható. Makulátlan, csíkmentes ragyogást eredményez, és a kezeletlen fa kivételével minden típusú mosható padlóhoz használható. Mi pedig otthonunk felmosásával és egy kis portörléssel 450 kalóriát égethetünk el!

DISH DROPS Folyékony mosogatószer koncentrátum

Ha végeztünk a nagyobb felületek tisztításával, jöhetnek az apróbb teendők: a mosogatás is pillanatok alatt elvégezhető a koncentrált, friss citrus illatú folyékony mosogatószerrel. A DISH DROPS Folyékony mosogatószer koncentrátum titka a benne lévő aloe vera, az alpha-hydroxy-sav (AHA-sav) és shiso-növény természetes kivonata.  Segítségükkel megóvjuk a kezünket a mosogatás káros hatásaitól. Már néhány csepp olyan bőséges buborékképződést eredményez, hogy az edények ragyogóak és tökéletesen tiszták lesznek tőle. Fél órás mosogatással mi pedig 80 kalóriát égethetünk el.

Amway HOME Permetszóró flakon

Házi tündérek kedvenc „varázspálcája” lehet az ergonomikus tervezésű permetszóró flakon, mely biztos fogást és a permetezőfej segítségével egyszerű használatot tesz lehetővé. A flakonon permetező, hab és lezárt beállítások közül választhatunk. Az elülső részen található, jól látható jelölések pedig megkönnyítik dolgunkat, ha hígítani szeretnénk a koncentrátumokat.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ