Az idei Fitbalance Aréna rendezvényen több mint 6100 ember vett részt. Több mint 120 kiállító, 6 színpad és rengeteg program várta a látogatókat.

Az eseményre hazánk sztárjai is kíváncsiak voltak. Rippel Viktor és Feri, Singh Viki, Horváth Éva, Hajdú Péter, Schobert Norbi, Vajna Timi, Szabó Zsófi, Bozsek Márk, Dobó Ági, Tolvai Reni, Kulcsár Edina, Dj Dominique, Aleska, Kocsis Alexandra, New Level Empire jöttek el a Fitbalance-ra. Egy igazán különleges edzést tartott Rubint Réka, ugyanis a színpadon vele mozgott kislánya, Lara és unokahúga, Rella is! Sarka Kata pedig élete első fitnesversenyén a harmadik helyezést érte el. Egész családja és barátai szurkoltak neki a helyszínen.


Már kora reggeltől gyülekeztek a sportszeretők, hogy bejussanak Magyarország vezető fitness-, wellness-, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség és mozgás fesztiváljára. A nap folyamán több mint 6100 látogató érkezett a rendezvényre. A sportprogramokon túl, fontos része a Fitbalance-nak, hogy olyan programokat kínáljon, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz és valóban gyakorlati tanácsokkal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal várják az érdeklődőket.

Az idei Fitbalance Aréna sosem látott sikerrel zárult, mindenki elégedetten és boldogan távozott. A hatalmas látogatószám miatt ősszel már a Hungexpo-n, két napos fesztivál keretében várják a sportszeretőket a szervezők!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ