Az 56 éves színésznő a szokásosnál merészebben vetkőzik egy darabban, ahol a dekoltázsát, a karjait és a lábait is lenge öltözetben mutatja meg a közönségnek. A bemutatóra egy különleges zsírbontó technikával lendült formába.

Az 56 évesen is gyönyörű Nyertes Zsuzsa után a mai napig megfordulnak a férfiak az utcán, ám ő mégsem elégedett teljesen önmagával. A színésznő korabeli kollégáival ellentétben a mai napig vállal olyan szerepeket, ahol a szokásosnál merészebben kell vetkőznie, és bár jó géneket örökölt, elérkezettnek látta az időt, hogy külső segítséget kérjen. Zsuzsa a plasztikai beavatkozások ellenzője, egy “legális” megoldással viszont szívesen él. Néhány hete egy Magyarországon újdonságnak számító, japán ultrahangos zsírbontó technológiával, a Narl gépével és edzésmódszerével formásodik.

“Ez egy olyan zsírbontó gép, amitől nem csak akkor karcsúsodik az ember amikor rajta van a testén, hanem a zsírbontásért felelős noradrenalin hormont is beindítja, és a kezelés után negyedórás tornával szinte egyórás edzést vált ki. Ez nekem nagyon tetszett, mert mostanában nem nagyon tudtam eljárni tornázni. Egyedül lusta vagyok, de amikor megmondják, hogy mit kell csinálni, nagyon maximalista tudok lenni. Az edzőm, Szilvi egy olyan gyakorlatsort vezényel le nekem mindig, amivel a karom, a hasam, a hátam és a fenekem is jól meg van mozgatva, jó izomlázas is szoktam lenni. Érzem, hogy nem csak fogyaszt, hanem izmosít is a dolog. A kajálásra viszont nem figyelek oda. Szeretek jókat enni, és mivel eddig sem híztam el a finom ételektől, megnyugodtam, hogy ezután sem fogok” – mondta Nyertes Zsuzsa, aki fantasztikus formába lendült a premierjére.

“Ami még nagyon inspirált, hogy pont két héttel voltam egy új darab, a Nem válunk el című darab bemutatója előtt amikor ezt elkezdtem. Ebben egy színésznőt játszom, aki a második felvonásban neglizsére vetkőzik le. Megmutatom a dekoltázsomat, a karomat és a lábakat. Csak egy francia bugyi, egy neccharisnya és egy princess van rajtam, ahogy azt kell. Azért nem baj, ha a színpadon nem kell behúznia az embernek a hasát, hanem elengedheti magát. Nekem lényeges, hogy jól érezzem magam a színpadon, mert akkor a közönség is jól érzi magát, és felhőtlenül tudok szórakoztatni. Most több önbizalmat kaptam, hogy ledobjam a cuccaimat a világot jelentő deszkákon” – mesélte a színésznő, aki azt is elárulta, hogy miért vállal még mindig ilyen szerepeket.

“Kérdeztem a 22 éves lányomtól, hogy nem ciki-e a színpadon való vetkőzés, mert nekem már az anyaszerepeket kéne játszanom. Azt mondta, hogy nyugodtan vetkőzz, mert az anyaszerep még csak itthon megy neked. Én pedig nagyon adok a véleményére” – tette hozzá.

Nyertes Zsuzsa edzője is mindent megtesz azért, hogy a színésznő még sokáig jó formában legyen a színpadon.

“Zsuzsa nagyon szorgalmasan és hetente többször jár hozzánk, ami az egyik legfontosabb összetevője a karcsúságnak. Minden fogyás kulcsa a rendszeresség, ezért is haladunk nagyon jól. Zsuzsának fiatalokat meghazudtoló energiája van, még akkor sem hagyja abba, amikor szünetet adnék neki, hanem elkezdi a következő feladatot. Nagyon szeretem a Zsuzsát edzeni, mert a személyiségével feldobja a szürke edzői hétköznapjaimat” – mondta Rénes Szilvia, a Narl munkatársa.

Fotó: Steiner Gábor

Kapcsolódó cikkek:

Érte megérte – Szülés után fehérneműben

Szépülj Katie Holmes módszerével!

Kiss Ramóna életmódot váltott

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ