Nem kell 300km/h-val repeszteni az aszfalton, hogy megtudd, milyen érzés egy Tonino Lamborghinit hajtani, hiszen Magyarországra is megérkeztek a prémium kategóriás fűnyírók! Május 8-án a Bécsi úti Praktiker áruház kertjében bárkinek része lehetett egy felejthetetlen Tonino Lamborghini élményben – aminek csak a fű esett áldozatául! A bemutatón Gönczi Gábor vezette be az érdeklődőket a fűnyírás eddig ismeretlen élvezeteibe.

Ki ne élné át legalább egyszer az életben, milyen érzés Tonino Lamborghinit vezetni? A Praktikernek hála végre bárki megtapasztalhatja, méghozzá a lehető legbiztonságosabb formában, aszfalton kívül, szalagkorlát-mentes övezetben! Az áruház kínálatában ugyanis megjelentek a Tonino Lamborghini benzines fűnyírói, amelyek a hátsó kertben is híven képviselik a világ egyik vezető luxus termékének minőségi és designbeli alapelveit!

Ez Gönczi Gábor televíziós műsorvezető látványos és szakszerű bemutatójából is kiderült, aki az áruház parkolójában található füves területen – komolyabb fűnyíróismeretek nélkül is – játszi egyszerűséggel és pillanatok alatt varázsolt olyan egyenletes pázsitot, amelyet a szomszéd is megirigyelne! Az innovatív műszaki megoldások és a Tonino Lamborghinira jellemző, minden apró részletre kiterjedő átgondoltság és ergonomikus design nemcsak megkönnyíti a hétvégi fűnyírást, ezt a kevésbé népszerű ház körüli feladatot, de a kedvet is meghozza hozzá!

Magyarországon elsőként a Praktiker áruház kínálatában találkozhatsz a Tonino Lamborghini kerti kisgépekkel. Az anyamárkához hűen a prémium kategóriájú kerti kisgépeket is– fűnyírók, fűkaszák- magas színvonalú, belső és dizájnos külső kialakítás jellemzi.

Teljesítményben és hatékonyságában, könnyedségében és megjelenésében is piacvezető Tonino Lamborghini kisgépeket keresd a Praktiker áruházaiban vagy a webshopon, www. praktiker.hu.

Kapcsolódó cikkek:

Dukai Regina az anyaságra gyakorol?

Sarka Kata bronzérmes lett élete első fitneszversenyén!

Őt csókolja Alföldi Róbert


MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ