Felkészülni egy utazásra az egyik legkedvesebb időtöltés, szállást foglalni, tervezgetni a programokat, majd várni az indulás napját, izgalmas időszak. Ám sokszor üröm is vegyül az örömbe: amikor a bőrönd tartalmát kell összeállítani, bizony meg van kötve a kezünk. Sajnos lehetőségeink szűkösek, nem vihetjük magunkkal az egész gardróbot és fürdőszobát. Szerencsére az ARTISTRY ebben is segítségünkre van, hiszen közkedvelt termékei elérhetők kis kiszerelésben is.

Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnünk! Az ARTISTRY essentials bőrápoló rendszer mini lemosója, tonikja és hidratálója mindazt nyújtja, amit a teljes méretű társaik. Csomagolásuknak hála rendkívül praktikusak, hiszen gond nélkül beférnek még a legkisebb poggyászba, így a repülőre is felvihetők. Az egymásra épülő lépések tökéletesen tisztítanak, tonizálnak és hidratálnak, hogy arcunk mindig egészségtől ragyogó legyen.

A szép bőr alapja a megfelelő tisztítás, fontos, hogy a napközben lerakódott szennyeződéseket, port és a sminket minden este alaposan eltávolítsuk, különben pórusaink könnyen eltömődnek, ami nem kívánt bőrhibákhoz vezet. Erre tökéletes választás a program arctisztítója (20ml), amely ragyogóbbá és simábbá teszi az arcot, valamint segít normalizálni nedvességtartalmát.

Az ARTISTRY essentials kiegyensúlyozó ápoló program második lépése a tonizálás (30ml), mely eltávolítja a sminkmaradványokat, a felesleges zsírt, és előkészíti a bőrt a hidratálásra.

A készlet harmadik darabja pedig a könnyű arctej (20ml), mely kiegyensúlyozza a faggyútermelést, mattít és megfelelően hidratál, ráadásul 15-ös fényvédő faktort tartalmaz, így véd a napsugárzás káros hatásaitól is, ami nyáron különösen fontos, még akkor is, ha csak a városban sétálunk!

A tökéletes tisztítás nélkülözhetetlen kelléke az ARTISTRY essentials Sminklemosó szemkörnyékre és ajakra. A szem környéke arcunk egyik legérzékenyebb területe, ezért erre különös figyelmet kell fordítani. A lemosó dörzsölés nélkül is tökéletesen eltávolítja még a vízálló sminket is, a benne található ápoló összetevők – mint az aloe vera gél, a kamilla és a zabkivonat – pedig kondicionálják a pillákat.

Fotó: sxc.hu

Kapcsolódó cikkek:

Már most gondolj a pigmentfoltokra!

Maradj kortalan tetőtől talpig!

Vegyük fel a harcot a cellulit ellen!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ