Peller Mariann számára kismamaként is fontos, hogy a legjobb formáját mutassa. A gyönyörű anyukánál már első terhessége alatt is jelentkeztek különféle bőrproblémák, második kisfiát várva pedig most újra a pattanásos bőrrel kell szembenéznie. Bőrgyógyásza javaslatára egy természetes módszert hívott segítségül: az oxigénterápia kevés időt vesz igénybe, nem fáj, nincs mellékhatás, az eredmény pedig olyan szembetűnő, hogy a műsorvezető kisfia, Kornél is azonnal észreveszi a változást.

Peller Mariann számára másodjára is öröm a babavárás, ám a gyönyörű kismama elismeri: nőként nehezen éli meg, hogy a kilenc hónapot megsínyli a bőre. „A várandósság miatt teljesen felborult a hormonháztartásom, már az első terhesség alatt is tele volt pattanással az arcom, a vállam és a hátam, ráadásul futószemölcsök is jelentkeztek a bőrömön, amelyeket le kellett égetni. Először sokkot kaptam a változástól, a problémák azonban idővel enyhülnek, a baba miatt pedig mindenképp megérte végigcsinálni a tortúrát” – árulta el Mariann. Azt is hozzátette, hogy két éve, amikor Kornélt várta, rendszeresen járt masszázsra és kozmetikushoz, mostanában azonban már legfeljebb egy 8 perces oxigén terápiára van ideje. „Ettől olyan puha és finom lesz a bőröm, mint a kisfiamnak, ráadásul a férjem is megdicsér, hogy milyen szép vagyok, nagyon tetszem neki kismamaként” – mesélte, miközben bőrgyógyásza, dr. Kriston Renáta a vadonatúj eljárással kezelte a bőrét.

Az oxigénterápia egy természetes gyógymód, amely mentes mindennemű fájdalomtól, kockázattól és mellékhatástól, így terhes nőknél és kismamáknál is biztonságosan elvégezhető. Jól alkalmazható a bőr feszesítésére, a sebgyógyulás fokozására és a bőrszárazság mérséklésére, ráadásul a bőrfiatalító terápiákkal is jól kombinálható. Nem fényérzékenyítő, így akár nyáron is elvégezhető” – árulta el a szakorvos.

Peller Mariann két éves kisfia egyébként már nagyon várja testvére érkezését. „Kornél nagyon jó fej, sokszor simogatja meg a pocakomat vagy ad puszit a hasamra, azt viszont nehezen viseli, hogy nem tudunk már birkózni. Ha megkérdezem tőle, tudod-e ki van a pocakban, lelkesen válaszolja, hogy a tesó. Már autót is cserélt a játszótéren egy kisfiúval, ami korábban elképzelhetetlen lett volna, remélem a testvérével is így bánik majd” – árulta el Mariann, aki őszre várja második kisbabáját.

Mindig is úgy terveztem, hogy a két gyermek között két és fél év korkülönbség lesz, szerencsésnek érzem magam, hogy valóban így alakult. A testvéremmel, Annával közel 3 év van közöttünk, ezért is gondolom úgy, hogy így tökéletes a testvéri viszony” – tette hozzá a műsorvezető, aki rendszeresen mozog, egészségesen táplálkozik és terhesen is mindent megtesz szépségéért, a gyönyörű kismama a bőrápolás mellett a csinos öltözködésre is odafigyel.

Kapcsolódó cikkek:

Horváth Éva megnyitotta a bikiniszezont

5 évvel fiatalabb Karda Bea!

Epres Panni: „A pozitív megerősítésben hiszek”

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ