Rubint Réka igazi példakép! Így gondolta ezt a Linartech autòház kecskeméti BMW márkakereskedése is, amikor felkérték, hogy legyen a BMW márkanagykövete. Mivel a 3gyermekes Édesanya edzéseivel és motiváciòs előadásaival egész évben járja az országot, így nagyon örült a megtisztelő megkeresésnek.

Rubint Réka élete nagyon mozgalmas, rengeteget vezet, hiszen három gyereket viszi iskolába, òvodába és különórákra. Emellett heti 5-6 alkalommal tart Alakreform edzéseket Budapesten és az ország különböző pontját. Egy hét alatt több ezer kilométert tesz meg, így nem csoda, hogy nagyon fontos számára a megbízható és kényelmes autó.

„Megtisztelő számomra, hogy a BMW rám gondolt, amikor márkanagykövetet választott. Autóik sportosak, elegánsak, megbízhatóak és nagyon biztonságosak. A tűzpiros X4-es, amivel járhatok, szerelem volt első látásra. A gyerekeknek is nagyon tetszett. Zalánt a színe, Norbikát az autó tudása nyűgözte le. A hétvégi visegrádi Alakreform táboromba is már ezzel az autóval mentünk, így tapasztalatból mondhatom, igazi élmény vele az utazás – mesélte Réka.

Kapcsolódó cikkek:

Istenes Bence: Ragaszkodó típus vagyok

Így szépül Peller Mariann

Külföldi kalandjairól mesél a konyha ördöge

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ