Közel 1500 ember, több száz pár cipő, számtalan kiállító, színes programok – szombaton negyedik alkalommal került megrendezésre a sneaker és streetwear kultúra egyetlen, nemzetközi színvonalú hazai rendezvénye, a Kicks R Good. Az egész napos fesztiválon a divatos sportcipők megszállottjai nem csupán a legmenőbb újdonságokra vadászhattak, de cserélhettek, jótékonykodhattak vagy éppen játszhattak is. A nagyszámú érdeklődők között olyan ismert arcok is felbukkantak, mint Iszak Eszti és párja Dobrády Ákos, Ada vagy Kiss Ádám.

Az egyre népszerűbb egynapos fesztivál ezúttal a Millenáris D épületébe költözött, ahol az adás-vétel mellett a játékos feladatok, egy snekaer-miniakadémia, hűsítő koktélok és az urbánus zene nagyjai  is helyet kaptak.

„Szerencsére évről évre színvonalasabb a rendezvény, izgalmas programokkal és újdonságokkal, őrületes hangulattal. Sikeresen zártuk az idei felvonást, hiszen idén a hőség ellenére is közel 1500 ember látogatott ki hozzánk, és sok cipő talált új gazdára. A Millenáris az eddigieknél exkluzívabb környezetet nyújtott, erős látványvilággal, több installációval, neves kiállítókkal” – kezdte Perjési Roland, a KRG egyik megálmodója. – „A Puma bemutatta az őszi kollekciójának krémjét, volt életnagyságú Jordan bábú. A programok közül talán a cipőszínező fal volt a legnépszerűbb, ahol sok szép alkotás született, de sokan megnézték a Puma szerencsekerékkel ellátott fotófalat, vagy a kosárra dobó falat, ahol a legjobbak ajándékot kaptak” – folytatta Roland.

Bár a fesztivál még csak most ért véget, a szervezők tele vannak újabb ötletekkel: „Jövőbeli terveink között szerepel egy-egy külföldi esemény is, Bécs és Prága az első számú célpontok. Emellett saját készítésű termékekkel is készülünk, többek között egy egyedüli szabadalommal: egy különleges sarokvédővel, cipőfűzőkkel, lábápolókkal, szarvasbőr radírral, amely olyan cipők ápolására szolgál, amelyeket nem érhet víz” – mondta ízelítőül Roland.

A cipők rengetegében az RTL Klub műsorvezetője Ada is feltűnt, aki szintén nagy rajongója a sneakereknek.

Szeretem hétköznap is a kényelmes viseletet, így nem először nézek ki erre a rendezvényre. Örülök, mert itt rengeteg ismerőssel is találkozhatok.  Az előző eseményen még egy freestyle kosárlabda bemutatón is részt vettem, idén pedig egy gyönyörű cipővel és két baseball sapkával gazdagodtam– mesélte          Ada.

Kapcsolódó cikkek:

Így mulat Vajna Timi – fotókkal

Biciklire pattantak a legdivatosabb sztárok

Így szépül Peller Mariann

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ