A Több mint testŐr életmód magazin műsorvezetője gondosan ügyel megjelenésére, bőre makulátlan, alakja karcsú, sokan nem is értik, hogy hogyan maradhat ilyen fiatalos. Vámos Erika elárulta szépség tippjeit, amiből kiderül, hogy a műsorvezető napi szinten megdolgozik a fiatalos külseéért.

Vámos Erika bőre homogén és egyenletes. A műsorvezető kerüli a nap sugarait, szoláriumban soha sem volt, és étrendjére is ügyel, tizenkét éve vegán életmódot folytat azaz nem eszik semmilyen állati eredetű ételt.

“Ha süt a nap, akkor figyelek arra, hogy nappali krémem 50-es faktorszámú napvédőt tartalmazzon.  Fontos a megfelelő ruházat, kalappal és minőségi napszemüveggel védem a bőrömet és a szemeimet.  Csak természetes alapú krémeket használok” – magyarázta szépségének titkát Vámos Erika.

A Több mint testŐr magazin háziasszonya bőrét csipkebogyó olajjal kezeli,  gránátalma olaj csodálatosan feszesíti a bőrt, a körömvirágolaj megnyugtatja, az argánolaj valóságos csodaszer, a homoktovis olaja megszünteti a pirosságot és baktövis tartalmú krémet se hagyná ki. No, és vallja, hogy nincs kisimult bőr napi nyolc óra alvás nélkül, ezért igyekszik minél többet pihenéssel tölteni.

“Időt szánok a napi rendszeres és alapos arcradírozásra, és hétvégén citromlével mosom meg az arcomat, ami nem más, mint AHA kezelés, de abból a legolcsóbb! A kémiai gyümölcs savas hamvasztás, ezt sohasem hagynám ki.  Az arcbőrömön kívül egész testemet himalájai vagy tengeri sóval radírozom, csak azzal! Olcsó, természetes, biztonságos. Méregtelenít, ásvány okkal táplálja a bőrt. Minden hétvégén alga- és iszappakolást teszek magamra, tetőtől talpig” – sorolta az életmód magazin műsorvezetője, aki az étkezését a vegán élet módra építette fel. – “Napi több kiló zöldséget es gyümölcsöt eszem meg. Vitaminokból, ásványi anyagokból, es antioxidánsokból nálam többet nem eszik senki! Nem eszem állati eredetű ételeket, és karcsú alakom megőrzésére rátaláltam a vércsoport diétára is, ami tiltja a gabonaféléket az étrendben. Reggelire turmix formájában fogyasztom a gluténmentes ördögnyelvet tartalmazó shake port, de gyorsan meg kell inni, mert ha sokáig úgy hagyom hamar puding lesz belőle. Van úgy, hogy este beteszem a hűtőbe, és reggelre egy tökéletes puding lesz belőle, ki lehet fordítani a tányérra és megtartja a formáját. Nagyon laktató, sokszor meg sem tudom enni egyszerre az egészet.  Köztudottan muffin rajongó vagyok, a porhoz csak tojást, kókuszlisztet és vizet kell hozzáadni, és már is kész a fogyókúrás muffin tészta.”

Kapcsolódó cikkek:

Így szépül Peller Mariann

20 hónaposan kezd modell karriert Berki kislánya

Ilyet még sosem csinált Sarka Kata!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ