Piroslik a kertekben az eper, a cseresznye, a szamóca és a ribizli! Készítsünk ezekből turmixot és smoothie-t! Amit magunkkal is vihetünk, mert a nyári meleggel és a friss gyümölcsökkel együtt megérkezett az új Electrolux sportmixer is! A készülékhez két kulacs tartozik, így akár kirándulni, akár strandolni megyünk, mindenki a sajátját viheti a kiruccanásra.

Epres, barackos, áfonyás, zabpelyhes vagy épp kávés-datolyás? Mind nagyon finom! Tegyük a hozzávalókat az Electrolux sportmixer kelyhébe, nyomjuk meg a gombot, és már kész is a saját készítésű frissítőnk. Ennél egyszerűbb nem is lehetne. Illetve mégis, mert az Electrolux sportmixer kulacs formájú kehelyben készíti a turmixot, így nem kell átönteni, elég a kupakot cserélni, és már mehetünk is.

A sportmixer kis méretének köszönhetően mindig kéznél van a konyhapulton, kétadagnyi (0,6l) frissítőt tartalmazó palackja pedig pont elfér a táskánkban. Sőt, a két kulacs kupakja eltérő színű, így mindig tudjuk, melyik kié.

Készítsünk akár csupa gyümölcs, csupa zöldség smoothie-t vagy tejjel krémesített turmixot, az ízvariációknak csak a képzeletünk szab határt. Ha pedig a forró napokon jeges felfrissülésre vágyunk, az Electrolux sportmixernek ez sem jelent gondot! Épp olyan könnyedén aprítja a jégkockát és a fagyasztott gyümölcsöt, ahogyan a friss hozzávalókat pürésíti.

Édes? Pikáns? Frissítő? Tápláló? A turmix variációknak se szeri, se száma! Ha egy kis inspirációra vágyik, nézze meg receptjeinket az Electrolux Egy falat inspiráció receptrovatán. Sőt, ha most vásárol Electrolux sportmixert, ajándékba adunk hozzá egy izgalmasabbnál izgalmasabb ízvariációkat tartalmazó receptfüzetet is. Egészségünkre!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ