Ismét a zsűri elé léptek a Miss Balaton by Cosmopolitan legszebb lányai. A gyönyörű hölgyeknek most még többet kellett megmutatniuk személyiségükből, hiszen kisugárzásukat és fellépésüket is pontozta a zsűri. Iszak Eszti és Epres Panni elárulta, hogy milyen szempontok alapján figyelik a versenyzőket, akik közül már csak 32-en juthatnak tovább a következő fordulóra.

Ragyogó napsütéssel és gyönyörű lányokkal indult el a Miss Balaton by Cosmopolitan második balatonfüredi válogatója. A top 50 szépség a zsűri és a közönség szavazatai alapján jutott tovább, és a héten eldől, hogy kik kerülnek be a legjobb 32 közé. Természetesen a versenyzőknek most sem egyedül kellett felkészülniük a megmérettetésre, hiszen olyan rutinos trénerek segítették őket, mint Magony Szilvi, Dobó Ági, Lipcsei Betta és Szabó Dóri. A hasznos tanácsokra nagy szükség volt, ugyanis a szakmai zsűri minden részletre odafigyelt. Epres Panni, Iszak Eszti, Farkas Tímea és Seres Attila is különböző szempontok alapján értékelte a lányokat.

„Az első castinghoz képest több idő jutott a lányokra, így még jobban megismerhettem a versenyzőket. Külön öröm, hogy megfogadták korábbi tanácsainkat és komolyan foglalkoztak sminkjük elkészítésével és az egészséges táplálkozással – kezdte Iszak Eszti, aki elárulta, hogy mire figyel leginkább a válogatás során. – „Kommunikációs tanácsadóként a beszédre, artikulációra és az előadásmódra különösen odafigyelek, ami viszont fontos, hogy nem egy mindenben tökéletes „mű lányt” keresünk, hanem egy olyan hölgyet, aki természetességével, apró hibáival együtt is képes elvarázsolni a zsűrit és a közönséget” – folytatta a VIVA csinos műsorvezetője.

Teljesen egyetértek Esztivel, látványos fejlődésen mentek keresztül a lányok” – vette át a szót Epres Panni. – „A sportolás és a diéta megtette hatását, bár egy előnytelen hajszín vagy szemöldök nagyban ronthatja az összhatást. A külső jegyeken kívül nálam a kedvesség és a magabiztosság mindig hozzájárul egy lány megítéléséhez, de igyekeztem azért nem túl szigorú lenni” – mondta el a gyönyörű szupermodell.

A jelentkezők közül 2 lányt most is a közönség juttathat tovább az utolsó castingra. A szavazatokat a Miss Balaton by Cosmopolitan hivatalos Facebook oldalán lehet leadni: http://bit.ly/missbalaton2015_top32szavazas

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ