Napfény, víz és fesztiválok, hosszúra nyúlt nyáréjszakák, mámorító koktélok – a nyaralás alatt adunk a szórakozásnak, ami jót tesz a lelkünknek, de vajon a bőrünk mit szól hozzá?

Amikor elkap a nyaralás hangulata, lelazulunk és magunk mögött hagyva a határidőket, monoton hétköznapokat és nyomasztó kötelezettségeinket hajlamosak vagyunk ugyanezt tenni bőrápolási rutinunkkal is. Eleve sem cipeljük magunkkal az összes kencét, de ha mégis, esélyes, hogy nagyvonalúan kezeljük a témát. Az eredmény hamar jelentkezik dehidratált bőr, újonnan szerzett ráncocskák, napfoltok formájában. Pedig bőrünknek is jár a kényeztetés: nyaralás után adjunk egy kis extra törődést neki, segítsünk neki helyrejönni! Egy kellemes kozmetikai kezelés visszahozza a nyaralás relaxáló pillanatait, gondolatban visszarepít a kényelmes nyugágyba!

A Royal Luxus Platinum arckezelés teljeskörű regeneráló-bőrmegújító kényeztetést nyújt, melynek eredményeként bőrünk és lelkünk egyaránt kisimul.  A 110 perces kezelés a leghatékonyabb bőrfiatalító hatóanyagokat – platina nanokolloidot, őssejteket, peptideket – a leghatékonyabb hatóanyag beviteli technológiákkal (nanokolloid generátorral, krioelektroporációval, szemkörnyéki dermarollerrel) juttatja a bőr mélyére.  Magában foglal többek közt bőrfelszín-megújítást, masszázst, luxuspakolást, szemkörnyék fiatalítást. Az eredmény: évekkel fiatalabb megjelenés!

Platinát a bőrsejtekbe!

Platina nanokolloid generátor segítségével platina nanokolloid részecskékkel dúsítják fel a kezeléshez használt kozmetikumot. A nanorészecskék felszívódása méretük miatt sokkal hatékonyabb, mint a normál platina esetében. A platina részecskék eltávolítják a szabadgyökképző aktív oxigént, antibakteriális hatással bírnak, szabályozzák a bőr egyensúlyi állapotát.

A kezelés részét képezi a krioelektroporációs hatóanyag bevitel is. A CareSys egyedülálló transzdermális hatóanyag bejuttató rendszere kriotechnológiával működik: a hűtőfejjel egyesített elektroporáció növeli a hatóanyagok felszívódási sebességét, mivel csatornákat nyit a sejtmembránban. A kriotechnológia a szövetek hűtésén alapszik, ennek köszönhetően kisebb az esélye a bőrbe juttatott anyag oxidációjának. A hűtés átmenetileg fokozza a keringést, a vérerek összehúzódása a hűtés következtében bőrnyugtató hatású.
A krio-elektroporációs kezelés ragyogóvá és feszessé teszi a bőrt. Ebben a lépésben gyógyító peptideket és növényi őssejteket visznek be a bőr mélyére.

A Royal Luxus Platinum kezelés kényeztetés felsőfokon: eredményeképp a bőr feltöltődik és visszanyeri üde ragyogását – évekkel megfiatalodva távozhatunk az orvos-esztétikai klinikáról!

Kapcsolódó cikkek:


MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ