Hatalmas sikerrel, rekord nézettséggel sugározta a Magyarország szépe című műsort a Duna Televízió. A nyertes Kiss Daniella lett, első udvarhölgye Lepp Dorina, míg a harmadik helyezettnek Steingrúber Virágot választotta a szakmai zsűri. A hölgyek egy sajtónyilvános eseményen kapták meg nyereményeiket, valamint Kulcsár Edina bejelentette, hogy Sarka Kata mellett, ő is a szépségverseny szervezője lesz!

Kiss Daniellát választották idén Magyarország legszebb lányának. Az elismerés és a korona mellé kapott többek között egy karibi luxus utat, valamint egy Fiat 500X Popstar típusú személyautót!

„Négy éve van jogosítványom, rendszeresen vezetek. Gyönyörű kocsit kaptam, már most imádom. Nagyon jól megy és ígérem, vigyázni fogok rá!” – mesélte boldogan Daniella.

Kulcsár Edina már az idei szépségkirálynő választásnál is rengeteget segített a cégtulajdonos Sarka Katának. Idén azonban komolyabb szerepet kap, hiszen a teljes folyamatban szervezőként vesz részt, Katával közösen. Edina mentori szerepet is vállalt, hiszen a hölgyeknek segít a világversenyre való felkészülésben.

„Nagyon örültem Kata ajánlatának. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem az elmúlt egy évben, így ezt szeretném átadni a lányoknak. Katával nagyon jól tudunk együtt dolgozni, így biztos vagyok benne, hogy a jövő évi verseny szuper lesz és Daniella is jól szerepel majd Kínában, a döntőn!”- mesélte Edina.

Kapcsolódó cikkek:

Kiss Daniella Magyarország szépe

Pillants be Csobot Adél világába!

Mit csinál együtt két dögös sztáranyuka?

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ