Illatos frissen pörkölt kávé, melegen gőzölgő élénkítő tea, mindez egy olyan bögrében, amivel még egy jó ügyet is támogathatunk. Kell ennél több egy tökéletes reggelhez?

A 15. század óta ismert fekete nedű mára már mindennapjaink szerves részévé vált. Úton-útfélen kávézókba botlunk, ám nincs is annál jobb, mint amikor otthon, magunk készítjük el kedvenc italunkat. Az Amway eddig is elkényeztette a kávérajongókat, hiszen kínálatában instant, eszpresszó és filteres kiszerelés egyaránt szerepelt. A termékcsalád legújabb tagja, az Amway Szemes kávé pedig különleges, lágy aromájával válhat igazi reggeli kedvenccé. A szemes kávéból mindig csak az aktuális igényekhez szükséges mennyiséget kell ledarálnunk, olyan finomságúra, amilyet ízlésünk kíván, így mindig garantált a friss fekete. A 100%-ig arabica kávét tartalmazó szemek finomra vagy durvára is őrölhetők, így mindig az adott kávékészítési eljárásnak megfelelő állagú és őrlési finomságú kávé állhat rendelkezésünkre, amelyet presszó kávéfőzőben vagy filteres kávéfőzőben is használhatunk.
Tipp: minél hosszabb a főzési idő, annál durvább őrlés szükséges!

A tea fogyasztásának még régebbi hagyományai vannak, hiszen a legenda szerint Kínában már 5000 évvel ezelőtt felfedezték. A lágy, karakteres ízű Amway Darjeeling teát világszerte az egyik legfinomabb fajtaként tartják számon, különleges, a világ más tájain nem reprodukálható íze miatt. Az egyenként csomagolt filtereknek köszönhetően az ital a rohanó reggeleken is könnyen elkészíthető. Tegyünk egy teafiltert a vidám mintázatú One by One bögrébe, öntsük fel forró vízzel és áztassuk 3 percig. A különleges One by One bögre megvásárlásával a NUTRILITE Adj egy ötöst! kampányt támogatjuk. A kezdeményezés célja, hogy létfontosságú étrend-kiegészítők biztosításával minél több gyermeknek adjon esélyt az egészséges fejlődésre.

Kapcsolódó cikkek:

A rettegett koleszterin – Életmóddal, vitaminnal is javíthatunk rajta!

Folyadékhiány=ittas vezetés?

Egyszerű megoldás a tavaszi fáradtság ellen

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ