A Nespresso minden évben megalkotja limitált kiadású termékeit, újra meg újra kellemes meglepetést szerezve ezzel az érzéki örömök és a különleges kávék rajongóinak. A márka idén két Limited Edition ristrettót alkotott – a Tribute to Milano és a Tribute to Palermo keverékeket –, amelyek a sokszínű és gazdag olasz kávékultúra előtt tisztelegnek, felidézve két nagyon eltérő hangulatú város, Milánó és Palermo atmoszféráját.

“A Trieste és a Napoli Limited Edition kávék után folytatni akartuk a sikeres olasz sorozatot, ezért új termékeinkben most Milánó és Palermo utánozhatatlan kávékultúráját elevenítettük fel. A Tribute to Milano keverékhez a pörgős és elegáns Milánó nyüzsgése adta az ihletet; ebben a városban az emberek egy bárban állva, gyorsan hörpintik fel kávéjukat. Ezzel szemben a Tribute to Palermo egy erőteljes, intenzív ízvilágú és testes ristretto. Ez a kávé a szicíliai piacok illatorgiáját idézi, és ízvilágát kakaós aromák, fűszeres, borsos jegyek színesítik – vagyis csupa olyasmi, amit Palermo piacain sétálgatva is megtapasztalhatunk,” mondta el Karsten Ranitzsch (Head of Coffee, Nespresso).

A Nespresso neve egyet jelent a minőséggel, így a legfinomabb Arabica és Robusta kávékból készített két új Limited Edition ristretto, a Tribute to Milano és Tribute to Palermo különleges kávéélményt kínál.

MILANPALERME_VISUEL_8

Az intenzív ízvilágú kávék rajongói számára mindkét Limited Edition ristretto tökéletes választást jelent majd, annál is inkább, mert feketén és tejjel egyaránt izgalmasnak ígérkeznek. Élvezze a Tribute to Milano intenzív aromáit latte macchiatoként, amelynek krémes, tejes ízei harmonikusan hangsúlyozzák ki a karamellás aromákat, és ízlelje meg a Tribute to Palermo kávét egy aromás cappuccino formájában, amelyben jól érvényesül az ital testessége és erőteljes karaktere!

Válasszon hát, hogy Milánó vagy Palermo gazdag kávéhagyományait szeretné élvezni – vagy éppen mindkettőt –, s a két új ristretto segítségével máris elmerülhet e két város varázslatos hangulatában!

A Tribute to Milano és a Tribute to Palermo 2015. augusztus 31-től korlátozott időn át világszerte kapható lesz a www.nespresso.com honlapon, a Nespresso Boutique-okban, valamint telefonon, a Nespresso Club-on keresztül.

milano

Tribute to Milano

  • Ristretto 25 ml /  Intenzitás: 9
  • A kávé profilja: Rendkívül aromás ristretto. Eleganciáját a kifinomult, gyümölcsös aromák és az édeskés, gabonás ízjegyek kellemes egyensúlya adja.
  • Származási hely: A dél-amerikai és közép-amerikai Arabica kávék ízeit guatemalai Robusta emeli ki.

Tribute to Palermopalermo

  • Ristretto 25 ml /  Intenzitás: 11
  • A kávé profilja: Az erőteljes pörkölés előhozza a kávé kakaós aromáit és fűszeres, borsos ízjegyeit. A testes, ugyanakkor selymes textúrájú ristretto ízei rendkívül intenzíven érvényesülnek.
  • Származási hely: Kelet-afrikai Arabica és Robusta kávék erőteljes keveréke.

Kapcsolódó cikkek:

Légy Te a Budapest Cheesecake megalkotója!

Fagylalt-kalandra fel!

Így indul egy tökéletes reggel

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ