Szeptember 3-án a Zászlómúzeum adott otthont Hadházi László új estjének, a Nekünk áll a László című produkció sajtóeseményének, ahol a résztvevők egy zászlóavatásnak is szemtanúi lehettek.

„A címadás először csak szóviccnek indult, de a humorista valóban zászló. Először is nem lobog, ha nem fújja a szél. Szerencsére itt Magyarországon évtizedek óta nem volt szélcsend, mindig történik valami” – kezdte nyitóbeszédében Litkai Gergely, aki a tájékoztató moderátora is volt.

DSC_5634

A Humorkabaré visszatér2 után Hadházi László szeptember 18-án mutatja be a Nekünk áll a László című estjét, ami ezután rendszeresen látható lesz a Corvin Dumaszínház színpadán és vidéki helyszíneken egyaránt. A műsorban ezúttal is Bellus István közreműködik majd, aki az eseményen a zászlóvivő szerepét is magára öltötte.

A zászlóbehozatalt egy formális avatás követte – Fodor Annamária kötötte szalagját a Hadházi arcképét hordozó zászlóra, majd Janklovics Péter mondta el nagy átéléssel Kosztolányi Dezső: Zászló című versét, amit egy kötetlen beszélgetés követett az új műsorról, Hadházi Lászlóval.

DSC_5581

Kiderült, hogy az új est olyan kérdésekkel például nem foglalkozik, mint „Mire jó a trollkodás?”, „Volt-e élet a mobil elterjedése előtt?” A humoristát más kérdés foglalkoztatja, mégpedig az, hogy „A nők lennének-e jobb férfiak, vagy a férfiak lennének-e jobb nők?”

„Nem mintha harcolni szeretnék a nemek közötti háborúban a barikád másik oldalán, vagy meginogtam volna, egyszerűen érdekel. És ehhez elég sok történet fűződik” – mondta Hadházi, aki ennél bővebb információt nem adott az új műsoráról, de talán nem is kell. Akit érdekel, szeptember 18-tól megnézheti.

Bővebb információ: www.dumaszinhaz.hu

Kapcsolódó cikkek:

Balzsay Károly kiütéses győzelme a limfóma felett

57 termék és szolgáltatás érdemelte ki a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegyet

Bővült Hosszú Katinka családja

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ