Az Arena Plazában nyitotta meg második hazai áruházát a Zara Home. A népszerű spanyol márka szeptembertől várja a divat és lakberendezés szerelmeseit az ország legnagyobb bevásárlóközpontjában.

A divat nem ér véget a gardróbnál: napjainkban otthonunk berendezésére is egyre nagyobb figyelmet fordítunk, fontos, hogy a praktikumon túl, tükrözze személyiségünket is. A legszélesebb nemzetközi divatkínálatáról ismert Arena Plaza méltó helyszíne a legújabb Zara Home áruháznak, ahol trendi kiegészítőkkel karaktert adhatunk otthonunknak is.

Divattrendek otthonra is

A Zara Home kínálatából lakásunk minden szegletét megújíthatjuk. Ahogy a divat, úgy otthonunk hangulata is évszakról évszakra változhat. A rendszeresen frissülő választékból az aktuális szezonnak megfelelően minden szoba új külsőt kaphat. Hódítanak a fémszínek, a puha szőrmék, az exkluzív anyagok és a karakteres minták.

A Zara tervezői a legkisebbekről sem feledkeztek meg. Bájos, visszafogott színű textilekkel, plüss figurákkal és praktikus tárolókkal tehetjük még barátságosabbá a gyerekszobát.

Az új Zara Home a stílusos ajándékok lelőhelye. Számtalan arany- és ezüstszínű képkeret, üveg dísztárgy vagy más apró kiegészítő közül válogathatunk.

„Büszkék vagyunk rá, hogy egy újabb lakberendezési üzlettel bővült a kínálatunk, így a vásárlóink már nem csak a gardróbjukat, hanem az otthonukat is könnyen újjávarázsolhatják nálunk” – mondta Balla Erna centermenedzser.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ