Ma már nagyon jó a kapcsolat Iszak Eszti és az öccse, Krisztián között, de nem volt mindig így. Gyerekként gyakoriak voltak közöttük a veszekedések és előfordult verekedés is, felnőve azonban minden megváltozott: mindig számíthatnak egymásra és ott segítenek a másiknak, ahol csak tudnak. A VIVA gyönyörű műsorvezetője úgy érzi, neki kell terelgetni öccsét az életben, és szerinte ez soha nem is fog megváltozni.

„Krisztián nagyon cuki gyerek volt, de eleinte sokat veszekedtünk és előfordult, hogy verekedtünk is. Tíz évesen például már nagylánynak éreztem magam, ciki volt, hogy az öt éves kistesóm mindig a sarkamban van, és derogált az ovissal játszani. Gondolom ez minden testvérpárnál így van, ahol 1-2 évnél nagyobb a korkülönbség” – emlékezett vissza Eszti, aki öt éves volt, amikor öccse megszületett. A Tükröm, tükröm című műsor népszerű szépségtanácsadója ma már egészen más szemmel néz a testvérére.

Most már nagyon jó a viszonyunk, nagyon gyakran beszélünk telefonon vagy chaten, de találkozni sajnos csak ritkán tudunk. Krisztián Szegeden tanul szociológiát, így többnyire akkor futunk össze, ha mindketten hazamegyünk Dunaújvárosba vagy ha neki Budapesten van dolga” – árulta el Eszti, aki jóképű öccsét az Instagram-oldalán is megmutatta a nagyvilágnak.

Krisztián most 23 éves és nagyon helyes, ezért sokan megkérdezik, nem érdeklődik-e a modellszakma iránt. Volt ugyan egy időszak, hogy megkérdezte, nem tudnék-e segíteni neki ebben, de aztán letett róla, és ma már inkább a kognitív tudományok érdeklik. A lányokkal kapcsolatban viszont nem ennyire közlékeny, általában csak akkor árulja el, hogy barátnője van, ha kezd komolyabbá válni a dolog” – avatott be a Tükröm, tükröm és a VIVA Chart Show népszerű háziasszonya, akire testvére is nagyon büszke.

Természetesen büszke rám, de nem kérkedik vele. Szerepeltem egyszer egy tévéfilmben, és másnap megkérdeztem Krisztiánt, látott-e és mit szólt hozzá, mire azt mondta, hogy a másik csatornán Mission Impossible ment, és inkább azt nézte, mert az érdekesebb” – mesélte nevetve Eszti, aki a mai napig felelősnek érzi magát testvéréért. Néha rácsodálkozom, mennyire felnőtt már, de ő nekem akkor is örökre a kistesóm marad, akit próbálok terelgetni” – vallotta be mosolyogva a fiatalok kedvenc zenecsatornájának sztárja.

Kapcsolódó cikkek:

Bővült Hosszú Katinka családja

Berki került eddig legközelebb Palvin Barbarához

Egzotikus szépség ihlette meg Varga Viktort – fotókkal

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ