Ötödik születésnapját ünnepli Budapesten, az Andrássy úton található Max Mara. Ebből az alkalomból az üzletben rendkívüli divatbemutatót rendeznek, amelyet az 50-es évek Hollywoodjának egyik legigézőbb sztárja inspirált: Marilyn Monroe. Miklósa Erikával a West Side Story premierjének hetében, operabeli próbájának szünetében találkoztunk a budapesti üzletben, hogy kiválassza, mit visel majd a gálaesten.

“A Max Mara és Marilyn Monroe mindketten a báj, az érzékiség és intelligencia ikonikus képviselői– mondta a budapesti üzlet tulajdonosa, Cappelli Éva. “A kollekció egyik fő inspirációja a George Barris által 1962-ben készített kép, melyen Marylin a tengerparton egy puha camel színű takaróba burkolózik. A Max Mara 2015/2016 Őszi-Téli kollekciója egy olyan ruhatárat teremt, amely könnyű és puha mint az a takaró, kényelmes és meghitt, mint egy kardigán. Viseljük a kollekció ikonikus kabátjait lazán, érzékien mintha egy finom strandtakaróba burkolóznánk! Marilyn ruhatárának klasszikusai újragondolva jelennek meg kasmírból, teveszőrből, alpakából és steppelt selyemből kivitelzve” – részletezte az olasz divatmárka hazai képviselője.

A közismert, olasz márka különlegességét jól mutatja, hogy a magyar világsztár, Miklósa Erika is egyik kedvencének titulálta. Itt mindent megtalál, amire a civil életben, vagy a munkájához kapcsolódó rendezvényeken, fellépéseken szüksége lehet. Az operaénekesnő a Max Mara 2015/2016 őszi-téli kollekciójából választott ki egy igazán különleges overált, amely az ő – megfogalmazása szerint – klasszikus értékeit a leginkább tükrözi. A ruhapróbán Erika szívesen mesélt öltözködési és vásárlási szokásairól.

“Szezononként nem szoktam a teljes ruhatáramat felújítani. Eseti vásárlónak tartom magamat, nekem inkább a minőség számít. Kevesebb ruhát veszek, de fontos, hogy az mind olyan legyen, amit egy-két évig tudok használni. A munkám miatt sokat utazom, útjaim alatt sok impulzus ér. Ha valami megtetszik, azt megveszem. Ez gyakran a hangulatomtól is függ, ha rosszabb kedvem van, akkor azt mondom magamnak, hogy én ezt megérdemlem. Nagyon szeretem azokat a ruhákat, amiket jól tudok kombinálni, többször is tudom őket használni. De abban az értelemben nem vagyok 100%-ig nő, hogy mint a hölgyek többsége, imádok vásárolni. Mindig céltudatosan indulok el és azt keresem, amit előre kigondoltam, és igyekszem minél hamarabb lezárni a dolgot. A férjemet magammal viszem, nagyon jó ízlése van, és szinte jobban is kedveli, mint én. Azt pedig nem akarja, hogy össze-vissza vásároljak mindent. Annyira ismer már, hogy pontosan tudja, mi az, amit szívesen hordanék később is, a koromat tiszteletben tartja és alkatomat is kiemeli. A Max Marában mindent egy helyen megtalálok, sőt, amióta a sportvonal is merészebb lett – vagány színekkel és megoldásokkal kombinálták – azóta ezt a kollekciót is kedvelem és viselem. Teljesen mindegy, hogy milyen színt veszek fel, ha tetszik a fazon. Vagyis a pontosság kedvéért: a grafitszürkét kivéve, mindegy, milyen színt viselek– árulta el az énekesnő. “A grafit engem teljesen letompít és míg sokan mondják, a fekete veszi el az ember fényét és kisugárzását, nálam ez a szürke árnyalat szerepel a tiltólistán.”

A Magyar Állami Operaház énekesnője az évad első, különleges premierjére készült a nyáron: a Novák Péter rendezte musical a West Side Story először látható Magyarországon operaházi produkcióként.

Megváltozott az életem, mióta anya lettem. Már nem csak a színházban kell tökéletesen teljesítenem, de nap, mint nap mosolyt kell csalnom a kicsi lányom arcára is. Fantasztikus boldogság, amikor egy teltház tapsol az előadás végén, de egyértelműen attól vált teljessé az életem, hogy a családom vár otthon, ezek után a teltházas előadások után – a szerető férj és a gyönyörűen fejlődő gyermek.”

Kapcsolódó cikkek:

Megmutatta sármos öccsét Iszak Eszti

Zséda: „Szeretek a konyhában sürögni-forogni” – fotókkal

Bővült Hosszú Katinka családja

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ