München, Párizs, New York és Sydney után 2015-ben az Oktoberfest második alkalommal kerül megrendezésre Budapesten. Idén még nagyobb és még könnyebben megközelíthető helyszínen, Budapest szívében, a Felvonulási téren.

Az európai emberek jó részének és minden német lakosnak az Oktoberfest az egyik legnagyobb őszi sörünnep. A több mint 200 éves ünnep összehozza az európai sörkedvelőket, és ezzel létrejön a világ legnagyobb sörfesztiválja. A rendezvényt más országokban is megrendezik: Párizs, New York és Sydney után 2015-ben immár másodjára Budapesten is várják az érdeklődőket.

Az Oktoberfest Budapest a Felvonulási téren ezúttal 4500 m2-es fűtött sörsátorral, Paulaner Oktoberfest München sörsátorral, több színpaddal, hazánk legnagyobb retro együtteseivel, utcabáljával, hangulatidéző sramli zenéivel, óriás kalandparkkal és az Álomautó Múzeum nagyszabású autó show-jával készül a sörök szerelmeseinek 2015. október 1-4 között.

Hazánk kézműves sörfőzdéi és nemzetközi sörmanufaktúrái mellett megtalálható lesz a rendezvényen a ‘Budapest Utca’, fővárosunk kedvelt szórakozóhelyeivel, pubjaival, street food éttermeivel. A ’Világkonyhában’ nemzetközi ételek mellett a látogatók megkóstolhatják az egzotikus országok söreit, és sörből készült ételeit is. Továbbá a ’Kultúra Főutcáján’ ismét találkozhatnak hazánk népszerű színházaival, társulataival és kedvükre válogathatnak Budapest legnagyobb söröskorsó börzéjén!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ