Idén szeretnél időben gondoskodni a karácsonyi ajándékok beszerzéséről, de megakadtál az ötleteléssel? Érthető, ha szeretnéd elkerülni az ünnepnapokat megelőző rohanást, zsúfolt üzleteket és időt szánnál arra, hogy végiggondold, mi lenne a tökéletes meglepetés. A karácsonyi ajándék lényege, hogy hozzátartozód érezze, gondolsz rá és személyre szabott, hasznos ajándékkal szeretnél kedveskedni neki. Az Eucerin Anti-age ajándékcsomagokkal biztosan sikered lesz, hiszen anyutól a nagyiig mindenki örül a minőségi krémeknek.

Amikor túl vagyunk a kapkodással teli, fárasztó karácsonyi előkészületeken, különösen fontos, hogy az ünnepi időszakban időt szánjunk magunkra és a lelki feltöltődésre, ezen belül is a szépségápolásra. A különböző hatóanyagú krémek és megfelelő illatszerek egyszerre kényeztetik a tested és lelked, így ha szeretnéd családtagjaidat sugárzóan boldognak látni, az alábbi Eucerin Anti-age ajándékcsomagok bármelyike praktikus ajándék lesz.

Eucerin HYALURON-FILLER Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz bőrre és éjszakai arckrém

A krémek fő hatóanyaga a hialuronsav és szaponin.  A hialuronsav szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben, a szaponin fokozza a hialuronsav termelődését a bőrben. Rendszeres használat mellett jelentősen csökkenthető a homlok, száj és az orr környéki ráncok mélysége. Az ünnepi csomagolású krémcsomag ötletes és hatásos ajándék anyunak, nagymamának egyaránt.

Eucerin DermoDENSIFYER Bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém és éjszakai arckrém

Felgyorsítja a bőr saját, természetes mély regenerálódási folyamatát. A széles spektrumú UVA/UVB-szűrők megakadályozzák a napsugárzás hatására láthatóvá váló pigmentfoltok megjelenését. A kor előrehaladtával és főleg a menopausa megjelenésével a bőr öregedése láthatóan felgyorsul, ezért fejlesztette ki az Eucerin a DermoDENSIFYER Bőrtömörséget Regeneráló termékcsaládot. A termékek használatával helyreállítható a bőr tömörsége, rugalmassága.

Eucerin VOLUME-FILLER Bőrfeszesítő szemránckrém és VOLUME-FILLER Bőrfeszesítő nappali arckrém normál (50 ml), vegyes bőrre

A krémek 3 aktív hatóanyagának kombinációja hatására az arcbőr érezhetően feszesebbé válik. A magnolol a bőr feszességét javító sejtek számát növeli, az oligo-peptidek stimulálják a kollagén hálózatot, a hialuronsav pedig intenzíven hidratálja a bőrt és segít a ráncok csökkentésében.  A 15-ös fényvédő faktornak és az UVA szűrőnek köszönhetően a termék hatékony védelmet nyújt a bőr idő előtti öregedése és a ráncok elmélyülése ellen. A színezőanyag- és parabenmentes krém kiváló sminkalap.

Eucerin Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém és éjszakai arckrém

Kifejezetten az érzékeny, száraz arcbőr mindennapos ránctalanító ápolására ajánlott. A krém Q10-koenzim tartalma hosszan tartó ránctalanító hatást biztosít. A Q10 Active nappali krém növeli az arcbőr ellenálló képességét, csökkenti a ráncok mélységét és feszesebbé teszi az arc kontúrjait. Illat-, színezőanyag- és parabenmentes.

Kapcsolódó cikkek:

Látványos változás, akár egy ebédszünet alatt

Az üde arcbőr titka

… és a ráncok eltűntek!

MEGOSZTÁS