Az Árukereső.hu idén is életre hívta az Ország Boltja versenyt, mely hazánk nagyszabású webshopjainak megmérettetése. Minden, jelenleg is aktív webshop ingyen regisztrálhatott, hogy harcba szálljon a díjakért. Idén összesen 818 webáruház indult el a versenyben, minőségi és népszerűségi kategóriákban.

A küzdelem egy látványos díjátadóval záródott, ahol kiderült, melyek Magyarország legjobb online boltjai. A díjakat többek között ismert hazai sztárok adták át. Jelen volt Som-Balogh Edina, Sarka Kata, Kulcsár Edina, Kiss Daniella, Pál Dénes, Katus Attila, Tokár Tamás, Zsíros Gábor, Kocsis Alexandra, Kustánczi Lia és Fehérvári Gábor Alfréd is.  Az est házigazdája Garami Gábor volt. Egy igazán különleges zenei időutazásra hívták a vendégeket Kökény Attila, Veress Mónika Nika és Fehérvári Gábor Alfréd. A nyitány pedig az America’s Got Talent egyik sztárja, a Freelusion tánccsapat fantasztikus koreográfiája volt.

Az Árukereső.hu által létrehozott Ország Boltja küzdelemben a webáruházak minőségi és népszerűségi kategóriákban indultak. A verseny főszervezője, az Árukereső.hu fontosnak tartja bemutatni a magas minőségű webshopokat és a magyar online piactér folyamatos fejlődését. A tavalyi sikereket is túlszárnyalva, most több mint 818 webáruház nevezett be. A verseny, ahogy az előző évben is, most is egy nagyszabású ünnepséggel zárult, melyre a szakma és a közélet legismertebb szereplői kaptak meghívást.

Nézd meg, hogy ünnepeltek a sztárok!

[smooth=id:1072;]

A rendezvényen több híresség is részt vett, mint díjátadó. A szervezők megpróbáltak olyanokat felkérni egy-egy kategória átadására, aki jól ismeri a piac azon szegmensét. Így esett a választás Sarka Katára és Som Balogh Edinára, akik a Baba-Mama kategória nyertesének adták át a díját. Zsíros Gábor az autó-motor, Kocsis Alexandra és Katus Attila a Sport és Fitnesz, Kulcsár Edina, valamint Kiss Daniella pedig a Szépségápolás- Egészség első helyezettjének járó szobrot adta át. Pál Dénes a Hobbi és Kellék, míg a Tv2 Otthontérkép műsorvezetője, Tokár Tamás az Otthon, kert barkács díjátadói voltak. Kustánczi Liát az ország playmateként ismerte meg, ma már a világ 100 legjobb női Dj-jeként tartják számon. A szépséges lemezlovas az Erotika kategória első helyezettjének plakettjét adta át.

A rendezvényen több fantasztikus produkciót is láthattak a nézők. A gálát az America’s Got Talent magyar származású sztárcsapata nyitotta meg egy látványos táncos-videomapping produkcióval. A jelenlévőket a szervezők egy kis játékra kérték fel. Kökény Attila, Veress Mónika Nika és Fehérvári Gábor Alfréd az 1960-as évektől kezdve minden évtized egy-egy meghatározó dalát adták elő, melyek alatt a kivetítőn kérdések villantak fel. A helyesen válaszolók között a rendezvény végén értékes ajándékokat sorsoltak ki. A hangulat frenetikus volt, mindenki lázba jött a különleges vetélkedőtől. A nézők egy látványos táncprodukció keretén belül ismerhették meg a hat online vásárló típust. Az Ország Boltja Gála házigazdája  Garami Gábor, a Class fm műsorvezetője volt.

Az ország legjobb e-boltjának fődíját idén a Pihe-Tex online bababolt vehette át.

A nagy sikerre való tekintettel a főszervező Árukereső.hu heteken belül elkezdi a következő Ország Boltja Verseny szervezését.

Kacsolódó cikkek:

Sarka Kata családja a harmadik “gyerekkel” teljes

Dögös sztárcsajok szépségtippjei

Dombovári Vanda: „Nagyon nehezen engedek el dolgokat”

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ