Töklámpás, horror filmeket életre keltő jelmezek, pókok, vámpírok és boszorkányok, mind-mind a Halloween elengedhetetlen kellékei. Közös partizás nélkül pedig nincs is értelme beöltözni. Ha szeretnéd a hangulathoz passzoló italokkal feldobni a „rémes” házibulidat, akkor itt van néhány igazán vérfagyasztó koktél Varga Gergő mixertől.

Dark Mother

4 cl Finlandia Lime, 2 cl Charleston Follies, 1 cl limelé, 1 cl passion szirup, 2 cl őszibaracklé, 10 cl feketeribizlilé

Az összetevőket shakerbe helyezzük, összerázzuk. Egy long drinkes pohárba jégkockákat teszünk és rátöltjük az italt. Mentalevéllel, ribizlivel és ízlés szerint csontvázakkal díszítjük.

Mangó puncs (6 fő részére)

  • 24 cl Finlandia Blackcurrant, 1 üveg rosé, 1 l áfonyalé, 1tk fahéj, 1 tk szegfűszeg, 25 dkg cukor, 10 dkg narancs lekvár, 10 cl friss citromlé

A vodka kivételével egy nagyobb edénybe öntjük az összetevőket, majd melegíteni kezdjük. Mikor felforrt, jól összekeverjük és hagyjuk kihűlni. Ezek után hozzáadjuk a vodkát és beletöltjük egy kivájt tökbe. Szervírozáskor poharakba jeget teszünk, és arra öntjük rá az italt.

Bloody Coconut

4 cl Finlandia Mango, 1 cl kókusz szirup, 0,5 cl mangó szirup, 1 cl tejszín, 10 cl ananászlé, 1 cl grenadine

A hozzávalókat a grenadine kivételével egy shakerben összerázzuk, majd zúzott jégre töltjük. Végül vért imitálva, óvatosan grenadine-t csorgatunk a tetejére. Mangószelettel, mentalevéllel díszítjük.

Kapcsolódó cikkek:

Különleges ajándék a 100 éves Sinatrának

Hűsítő Bacardí koktélok kánikulára

Maradj talpon egész nap – ősszel is!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ