Három ország, hat koncert tíz nap alatt. Mérhetetlen boldogság és több ezer néző Európa legjobb klubjaiban – ez röviden Boggie első európai turnéjának mérlege.

Boggie tíz napos, hat állomásos, három országon átívelő Európa-turnéjáról a napokban érkezett haza zenekarával. Boggie-ék nyitották a párizsi Jazz sur Seine fesztivált a Sunset&Sunside klubban, Párizs belvárosában, teltház előtt. Ebben a klubban az énekesnő visszatérő vendég, ez idei volt sorozatban a harmadik koncertje a francia fővárosban.  A spanyol Serrano Produkciós iroda is meghívta Boggie-t a Bilbao város zenei fesztiváljára, ahol szintén az ő produkciója nyitotta meg az eseményt a lenyűgöző Sala BBK-ban, Bilbao szívében. Olyan fellépők mellett kapott helyet, mint a Nouvelle Vague, a helyi napilapban pedig egy egész oldalas interjút szenteltek a produkciónak.

A turnét a Nemzeti Kulturális Alap, a Renault Magyarország és a Vitaminkirály támogatta.

“Elképesztő volt az a szeretet és figyelem, amit az emberektől kaptunk. Nagyon érdekes tapasztalat volt Spanyolországban muzsikálni a francia-angol és magyar nyelvű saját dalaimmal. A spanyol vendégszeretet pedig nagyon lebilincselő volt. Finom ételek, italok, teljes körű figyelem övezett. Már a harmadik dalnál meg tudtam őket énekeltetni és működött a zene, a nyelvi korlátok ellenére is. Minden helyszínen nagyon nyitottak és interaktívak voltak az emberek. A francia-spanyol közönség soraiban szép számmal akadtak olyan rajongók, akik már a Parfüm óta követnek, voltak, akik az Eurovízió óta, és nagyon várták a velem való találkozást. Kaptam ajándékba egy kézzel készített portrét magamról, egy zászlót, rengeteg virágot, és sok-sok apró történetet a zenémmel való kapcsolódásukról. Egy életre szóló élmény marad. A zenésztársaknak pedig hatalmas köszönet, úgy mint a sofőrünknek, aki kilométerek ezrein állta a sarat, ezért a felejthetetlen 10 napért.”

Boggie még ki sem pihenhette az európai turnét, máris újra  útra kel. Ezúttal Amerikába utazik, ahol két koncertre várják New Yorkban, és egy fellépésre Arizonában.

Kapcsolódó cikkek:

Rúzsa Magdi retteg az új kihívásoktól

Dombovári Vanda: „Nagyon nehezen engedek el dolgokat”

Ezért rajong Miklósa Erika

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ