Október 30-án 19 órától lesz az Alul semmi (The Full Monty) című darabunk ősbemutatója a Thália Színházban – főszerepben: Szabó Győzővel, Nagy Viktorral, Pindroch Csabával, Vida Péterrel, Bán Bálinttal, Tamási Zoltánnal és Schell Judittal.

Sheffield. Két munkanélküli darukezelő csodálatos tervet eszel ki: férfisztriptízzel keresnek pénzt, hogy kisiklott életüket helyrehozzák. Elragadó, megindító történet a bolondos szervezésről, melynek végén összeáll a csapat. „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A legendás film színpadi változatának magyarországi ősbemutatója.

A darab a 80-as évekbeli Angliában játszódik, ahol a recesszió hatására rengetegen válnak munkanélkülivé. Gaz (Szabó Győző), az acélipari munkás – darukezelő – szintén elveszíti munkáját és emiatt kilátástalan helyzetbe sodródik. Meglát egy plakátot, amin férfisztriptízt hirdetnek. Csodálkozva tapasztalja, hogy a műsornak mekkora a sikere, és hogy ne veszítse el gyermekének láthatását – mivel a törvény által előírt gyerektartással is hosszú hónapok óta tartozik – azt találja ki, hogy rábeszéli a munkanélküli hivatalban nap, mint nap sorban álló kollégáit, hogy csináljanak egy hasonlót.

Egy elragadó, megindító történet a bolondos szervezésről, melynek végén összeáll a csapat. Nem fiatalok, nem szépek és nem hibátlanok, de vállalva magukat színpadra lépnek.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ