Németh Gábor Nemo újra a fedélzeten, ráadásul minden eddiginél sikergyanúsabb produkcióval! Legújabb, Hajnalban című kislemezével egy könnyed, napfényes és vidám arcát mutatja meg.

Nemo több formációval és formációban letette a névjegyét az elmúlt évtizedekben, de most úgy érzi, végre megtalálta a saját stílusát és „hangját”. Ő maga így nyilatkozott erről:

„Sokat próbált zenészember létemre mostanra adta meg az élet a lehetőséget, hogy egy produkció háza táján minden döntés az enyém legyen. Ennek szem és fültanúi lehettek most. Remélem, hogy egy ilyen valós produkció sokatoknál mindennapi mentális élelemmé válhat.”

A dalra már elkészült a videoklip is, amelyet a youtube-on és egyéb csatornákon, tévékben láthattok hamarosan, és persze hallhattok majd élőben is, hiszen Nemo egy különleges formációval készül az élő fellépésekre, amely minden kétséget kizáróan rendhagyó lesz a hazai zenei palettán.

Egy kicsit többet Nemo-ról…

Nemo nevét a legtöbben talán a Sziasztok lányokból „átalakult” Club54 elnevezésű produkcióból ismerhetik, hiszen tíz évvel ezelőtt a Gallusz Nikolettel és Juhász Attilával alkotott csapatuk négy sikeres albumot jelentetett meg és többször is vezették a slágerlistákat az olyan dalokkal, mint például a Mégegyszer.

Nemo ebben zeneszerzőként is aktívan részt vett, ahogy a későbbiekben is. Az egyedi stílusú zenész a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz tanszékén szerzett művész-tanári diplomát, de eközben rengeteg neves zenész produkciójában vett részt énekesként, basszusgitárosként, gitárosként. Dolgozott többek között Fenyő Miklóssal, Gerendás Péterrel, Csepregi Évával vagy a Pa-Dö-Dö-vel.

Eközben a komolyzenei életnek is aktív tagja volt, hiszen az Utazás az érzékek birodalmában című kortárs fantáziában Pitti Katalinnal, Domahidy Lászlóval és a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarával is részt vett. Ugyancsak hasonlóan érdekes zenei utazásban volt része akkor is, amikor Bársony Bálinttal létrehozták a Tűztánc című világzenei produkciót.

Kapcsolódó cikkek:

Apostol 45 a Symában

Ákos, ahogy még nem láttad!

Ákos három év után Még egyszer lemezt ad ki

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ