Antoine de Saint-Exupéry világhírű könyvéből készült egy igazán izgalmas mesefilm. A Kis Herceg premier előtti vetítésére sok hazai híresség kíváncsi volt, akik szerették volna gyermekeiknek is megmutatni az animációs filmet. A díszvetítésre eljöttek gyermekeikkel Mádai Vivien, Árpa Attila, Csisztu Zsuzsa, Czippán Anett, Sarka Kata, Majoros Hajni, Judy, Mészáros Árpád Zsolt, Jaksity Kata, Ada és Dobó Ági is.

A Kis Herceg mesét minden gyermek ismeri és szereti. Éppen emiatt volt nagyon nehéz dolga a film készítőinek, hogy a vásznon is izgalmas és tanulságos maradjon a történet. A rendező Mark Osborne-nak már van gyakorlata az animációs filmeknél, hiszen ő jegyzi a Kung Fu Pandát is. A Kis Herceg különleges módon készült, hiszen a kerettörténet 3D-s, míg a Kis Herceg történeténél a klasszikus rajzfilm eljárást, azaz „stop motion” technikát használnak.

A filmpremierre sok hazai sztár érkezett gyermekeikkel. A nagyobbak már mind jól ismerik a könyvet, így kíváncsian várták a filmet. Mádai Vivien kisfia még csak egy éves, így ők még nem merték bevállalni, hogy Zénó végignézi a filmet, de szerette volna, ha már most ismerkedik a mese karaktereivel. A kicsi nagyon élvezte az arcfestést és lenyűgözte a hatalmas fotó a Kis Hercegről. Sarka Kata még a premier előtti napon újraolvasta a könyvet Noncsival és Dáviddal, akik a mozit is csillogó szemmel ülték végig. Dobó Ági kisfia, Bubu még csak két éves, mégis feszült figyelemmel ülte végig a filmet. Bubunak ez volt élete első mozi élménye. Judy kislánya viszont igazi mozirajongó, imádja a mesefilmeket. Ada ikerfiait a mondanivalón túl a technikai bravúrok nyűgözték le. Mészáros Árpád Zsolt két gyermeke is jól ismeri a mesét, többször is olvasták már. Czippán Anett kisfia sem régóta jár mozizni, ő is mosolyogva nézte végig a filmet. Jaksity Kata fia nagyon szereti a 3D-s filmeket, sokszor családi program a filmnézés. Majoros Hajni kisfia, Marián igazi örökmozgó, de a film annyira lekötötte, hogy el sem mozdult székéből. Árpa Attila filmkészítőként is figyelte a Kis Herceg-et, de természetesen a premierre elkísérte Amira is. Csisztu Zsuzsa nagyfiával mozizott, akit lenyűgözött a Kis Herceg bolygójáról készült makett.

Így mulattak a sztárok és gyerkőceik a bemutatón!

[smooth=id:1074;]

Az A Company Hungary által forgalmazott Kis Herceg mesefilm november 5-től látható a hazai mozikban!

Kapcsolódó cikkek:

Kovács Ági: „Az anyaság néha olyan, mint egy olimpiai felkészülés”

Síelni viszi a kislányát Béres Alexandra

Így hódítottak a sztárok az Aranyélet premierjén

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ