Jubileumi divatkiállítással, külföldi tervezők és 13 hazai designer legújabb kollekciójával várja a közönséget a tíz éves Budapest Fashion Week. A 2005 óta töretlen sikernek örvendő rendezvényen idén olyan tervezők munkáját csodálhatjuk meg, mint Andrea Szanyi, Chotronette vagy a MiaMia. A fergetes hangulatról a Passed, a Magma Tűzszínház, Horváth Zoli és Péterffy Lili gondoskodik.

Az esemény legfőbb célja, hogy lehetőséget teremtsen a magyar tervezőknek megmutatni ruhakölteményeiket egy olyan színvonalas hazai divatrendezvényen, amely nemzetközileg is ismert és népszerű. Az esemény megálmodója, Kenguru többször hangsúlyozta mennyire fontosnak tartja, hogy a hazai közönség is megismerkedjen a designerek kreációival és ezáltal személyesebbé váljon közöttük a kapcsolat.

Az első három napos bemutató 2005. novemberében volt az Almássy Téri Szabadidőközpontban, ahol egy látványos show keretében szinkronúszók nyitották meg az eseményt a medencés aulában. 2008 igazi áttörést hozott, hiszen a nemzetközi Fashion TV tulajdonosa Michel Adam személyesen látogatott el a VAM Design Centerben megrendezett eseményre, és a Budapest Fashion Week-kel ünnepelte a Fashion TV 11. születésnapját.

Az idei Budapest Fashion Weeken napi 5 bemutató mellett a szervezők egy jubileumi divatkiállítással is készülnek, illetve Czanik Mátyás festő kiállítása is emeli az esemény színvonalát. Az egyes fashionshow-k közben fellepőként pedig látható a Passed, a Magma Tűzszínház, Horváth Zoli és Péterffy Lili.

Budapest Fashion Week – Program

November 25: Mohn À Lisa, Andrea Szanyi, Adam X Atelier, KE, Milica Trickovic

Fellépők: Magma tűzszínház Vendég: Passed

November 26: Cataleya, PT Woman, Chotronette, Ticci, Eli.B

Fellépők: Magma tűzszínház Vendég: Horváth Zoli

November 27: Kristin Martin, MiaMia, Timarcs, Lotus, Kenguru

Vendég fellépő: Péterffy Lili

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ