Budapest egyik legkedveltebb találkozóhelyére, az Oktogonra igazi olasz hangulat érkezik, hiszen mától itt lehet megkóstolni a Bellozzo szívvel-lélekkel készített itáliai ízeit. A street food kultúrára építő étterem Olaszországból érkező hozzávalókból dolgozik, amelyeket frissen használ fel látványkonyhájában. A The Fusion Group és leányvállalatai, amelyek a Burger King éttermeket üzemeltetik, a tervek szerint több Bellozzo éttermet is nyitnának.

A Bellozzo márka mögött nemzetközi csapat áll, hiszen a magyar munkatársaktól induló ötlet olasz séfek, amerikai gasztrotanácsadók és magyar szakemberek több éves kitartó munkája révén nyerte el végső formáját. A világ első Bellozzo étterme Magyarországon valósul meg a tulajdonosok döntése alapján, november 24-én a nagyközönség számára is kinyit.

A The Fusion Group és leányvállalatainak nemzetközi csapata olyan éttermet képzelt el és valósított meg, ahol minőségi alapanyagokból készítenek igazi olasz fogásokat. Az ételek főzésekor nagy hangsúlyt kap a frissesség, hiszen minden a vendégek előtt készül az étterem hatalmas látványkonyhájában. A Bellozzo életérzéshez, a vidám, olaszos hangulathoz az eredeti ízek mellé gyorsaság is párosul, hiszen az ételek útja a megrendeléstől az asztalig csak pár percet vesz igénybe.

A stílusos belső tér ugyanazt tükrözi, amit a menü: természetességet, frissességet és eredetiséget. A kék-fehér csempe, tömörfa asztalok, fém konyhapultok és antikolt tükrök modern, ugyanakkor otthonos hangulattal várják a vendégeket. A dolce vita életérzés nem csak az ételekben jelenik meg, hanem a dizájn is azt sugallja: mindenkire kellemes percek várnak a Bellozzoban.

„Olyan helyet álmodtunk meg, ahol friss alapanyagokból készülnek az igazi olasz ételek, gyorsan és mindenki számára elérhető áron. Úgy gondoljuk, az igazi étel mer egyszerű lenni, szenvedéllyel, odaadással és odafigyeléssel készül, amit érezni az ízén. Friss, minőségi, olasz – ez a Bellozzo”– mondta el Dara Zsolt, a The Fusion Group vezérigazgató-helyettese. „Ha éttermekről van szó, sokszor választanunk kell minőség, jó ár-érték arány és gyorsaság között, mi olyan megoldást kerestünk, ahol nem kell kompromisszumot kötni, egy helyen megtalálható a frissesség, minőség, egyszerűség.”

A Bellozzo elvitelre is készít ételeket, számítva a környék átmenő forgalmára, egész napos éttermi szolgáltatást nyújtva.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ