Egy új organikus sminkcsalád az INIKA és az Nvey Eco bemutatóján, derült ki, hogy Tolvai Reni az éneklésen kívül egy másik szenvedélynek is hódol. Imád sminkelni, magát profi módon tudja festeni, de mások arcát is szebbé varázsolja. A sajtótájékoztatóra gyönyörű hölgyek érkeztek, akik nap mint nap használják már ezeket a termékeket. Mádai Vivien, Som-Balogh Edina és Dobó Ági kisfiaik születése után döntöttek úgy, hogy áttérnek mesterséges anyagoktól mentes sminktermékekre. A bemutatón Reni Weisz Fannin mutatta be sminktudását!

A 2000-es évek közepén két ausztrál organikus sminkmárka robbant be a köztudatba: az INIKA és az Nvey Eco. Ezek a brandek új fejezetet nyitottak a kozmetikumok világában, hiszen egyértelműsítették, hogy a szépség és a divat összeegyeztethető a zöld filozófiával. . A sminkek tartósságától a csodálatos színeiken át a környezetbarát csomagolásukig minden azt bizonyítja, hogy a bőrbarát bio sminkeknek helyük van a divatvilágban. A magyarországi kozmetikai piacra a Naurel webáruháza vezette be a két vezető organikus sminkmárkát, ahol A cég sminkmestere, Vörös Renáta, indulását követően szinte azonnal csatlakozott az organikus szemlélet népszerűsítését célul tűző Naurelhez.

Imádok sminkelni, de sajnos időm nincs elmenni egy profi tanfolyamra. Amikor csak tehetem, a Youtube-on található sminkvideókból fejlesztem magam és gyakorolok. Ez a hobbim, ha van időm rögtön ecsetet fogok a kezembe. Apukám képzőművész, valószínű, hogy tőle örököltem a kézügyességem és a festéshez való vonzódásom. Én azonban nem vásznon szeretek dolgozni, hanem arcon. Azt már nagyon régen pontosan tudom, hogy nekem mi áll jól, most már azt kezdem gyakorolni, másokat hogyan kell sminkelni. Ebben még van mit tanulnom, de szerencsére Fanninak nagyon tetszett a végeredmény. Ez a hobbim, a hivatásom továbbra is az éneklés!” – mondta Tolvai Reni.

Kapcsolódó cikkek:

Váó! Ilyen fiatalosak Várkonyi Andi szülei

Születésnapoztak a szexi angyalok

Nem fél a jövőtől Kiss Ramóna

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ