Két zseniális énekes, két feledhetetlen hang, két kivételes egyéniség – Cserháti Zsuzsa és Máté Péter – dalaik a mai napig a szívünkben élnek.

Cserháti Zsuzsának és Máté Péternek állít emléket a „Zene nélkül mit érek én” című koncertelőadás 2015. december 27-én, a Budapest Kongresszusi Központban.

A “Zene nélkül mit érek én” előadáson

Egyházi Géza, Csonka András, Varga Miklós, Szinetár Dóra, Janza Kata, Fésűs Nelly és Szomor György idézik fel Cserháti Zsuzsa és Máté Péter dalait, gondolatait Szomor György rendezésében.

Az előadáson Máté Péter eredeti zenekara, a Főnix, a teljesebb hangzás érdekében fúvós és vonós szekcióval is kiegészül, Ruff Tamás vezényletével.

Ízelítő a repertoárból:

Édes kisfiam, Hamu és gyémánt, Kicsi gyere velem, Elmegyek, Hazám, Te ott állsz az út végén, Zene nélkül mit érek én, Árva fiú, Boldogság, gyere haza, Van még ezer út…

“Tető nélkül apró házad mondd, mit ér, A legszebb híd a folyó nélkül mondd, mit ér, És a tűz a meleg nélkül, és a lány a fiú nélkül Mondd, mondd, mondd, mondd, mit ér? Zene nélkül mit érek én! /Máté Péter/

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ