Lola, Horányi Juli, Antal Timi, Verrasztó Evelyn, Puskás Peti és Vajda Attila együtt énekelte a Hull a pelyhes fehér hó kezdetű gyermekdalt a Holmes Place Egészségklub jótékonysági Mikulás-rendezvényén. A sztárok fogyatékkal élő fiataloknak kedveskedtek ajándékaikkal, akikhez a Mikulás ezúttal tényleg rénszarvasháton érkezett.

Jótékonysági nyílt nappal ünnepelt december 6-án a Gozsdu Udvarban lévő egészségközpont. Sztárokkal, speciális órákkal, északi-sarki video cycling-gal és igazi rénszarvasokkal várták a vendégeket. A belépőjegy megváltása helyett azonban Mikulás napján egy ajándékcsomagot kellett hozniuk az edzeni vágyóknak. Az így összegyűjtött adományokat a Csemete Alapítvány és a Mikulás Gyár rászorultjainak juttatják el a szervezők.

„Együtt vártuk a Mikulást a Holmes Place rendezvényén a fogyatékkal élő fiatalokkal” – kezdte Lola, aki 200, saját gyártású müzli-szelettel érkezett. „Fantasztikus volt érezni a belőlük áradó szeretetet, és látni, hogy ettől a programtól az ő idei Mikulásuk tényleg boldogabb lett. Ma érdemes volt felkelni” – mondta az énekesnő.

„Nem sietett senki, nem akarta senki csak úgy „letudni” ezt a programot” – vette át a szót Puskás Peti.Őszintén, gyermeki lelkesedéssel vártuk együtt a Mikulást, hangosan énekeltünk is neki, majd jól megettük a sok finomságot, amivel vendégül láttak minket. Nagyon fontosnak tartom, hogy mindenki, akinek módjában áll tegyen azért, hogy segítse a rászorulókat – ha máskor nem, legalább a karácsonyi időszakban.”

Horányi Juli kedvenc Barbie-babáit, Antal Timi első énekversenyén szerzett kupáját, Verrasztó Evelyn két plüsselefántot, Vajda Attila pedig egy nagy ajándékcsomagot hozott az ajándékgyűjtő rendezvényre.

„Nagyon örülünk, hogy a kezdeményezésünk beérett: szeretnénk a közeljövőben még több jótékony akcióval felhívni az emberek figyelmét arra, hogy a sport kiváló eszköz arra, hogy hátrányos helyzetben lévőket támogassunk. Az idei Spar Maratonon való részvételünk, s a hírességekkel közös jótékony futás után, most a Mikulás-rendezvényünk is ezt a célt szolgálta” – mondta a Holmes Place vezetője, Noam Yitzhak.

Forrás: Just Creative, Fotó: Holmes Place

Kapcsolódó cikkek:

Almás pitét sütöttek a sztárok

Angyalok lettek a sztárok!

Együtt várták a Mikulást a sztárok

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ