A prémium kategóriás Balatonman és Maratonman versenysorozat legkiemelkedőbb sportrendezvénye az idén 10. évfordulóját ünneplő NN Ultrabalaton, melyre villámgyorsan, még tavaly betelt a nevezési keret. A szervezők új sporttáplálék-kiegészítő partner bevonásával növelik a „felhasználói élményt”, 2016-ban ugyanis a résztvevőket a BioTechUSA Endurance termékei frissítik majd.

A Zelcsényi Miklós által szervezett Balatonman triatlon- és Maratonman futóversenyek méltán elismert és népszerű sportesemények mind a hobbisportolók, mind a versenyzők között. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a jubileumi NN Ultrabalatonra 2015 októberében megnyitott jelentkezési keret rekordidő alatt, december elejére be is telt, azóta pedig már 170 csapat regisztrált a várólistára. A nevezési díjak minden esetben tartalmazzák az állóképességi versenyekhez nélkülözhetetlen sporttáplálék-kiegészítőket, amit a résztvevők a frissítő állomásokon vehetnek igénybe. Hosszantartó, intenzív állóképességi terhelés során rengeteg folyadékot, sót és ásványi anyagot veszítünk, így különösen hangsúlyos a testmozgás közben történő energia- és folyadékpótlás gyors és hatékony megoldása. A Balatonman és Maratonman versenysorozat hivatalos frissítője 2016-ban a több mint 15 éves múlttal, kiterjedt franchise és partnerhálózattal, illetve saját gyártó- és logisztikai bázissal rendelkező BioTechUSA, Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő sportcélú táplálék-kiegészítő gyártója.

A BioTechUSA kifejezetten állóképességi sportolók számára kifejlesztett Endurance termékcsaládja (http://bit.ly/Balatonman) az elmúlt két évben már bizonyította hatékonyságát, a tesztelők különböző távokon teszteltek minden terméket, a visszajelzések pedig rendkívül pozitívak voltak.

Összetevőinek köszönhetően edzés, verseny közben kiválóan energizálnak az Energy Gel vagy az Energy Gel Pro zselék, amelyek között a szénhidrát kombináció eltérő aránya és az aminosav tartalom jelent különbséget. A két terméket kombinálva is használhatjuk, nagyjából másfél órára adnak energiát. A célba beérve pedig az izomregeneráció szempontjából legfontosabb fehérjeépítő aminosavakat és lassabban hasznosuló szénhidrát komplexet tartalmazó Recovery Gel lesz a megfelelő választás. Az izotóniás italok megfelelő arányban és sűrűségben tartalmazzák az edzés, verseny során elhasznált szénhidrátokat, ásványi anyagokat és mindent, amire szervezetünknek szüksége van a megfelelő fizikai teljesítőképességhez. Az Isotonic praktikus, egyadagos kiszerelésben érhető el, csak beleszórjuk a kulacsunkba, felöntjük a megfelelő mennyiségű vízzel és már fogyaszthatjuk is. A Multi Hypotonic Drink magas glikémiás indexű szénhidrátokat és vitaminokat tartalmazó finom üdítőital. Ha nagyjából 30 perc robbanékonyságra, erőre van szükségünk, akkor az Energy Shot lesz segítségünkre. A Magna Shot ampullában lévő magnézium és B6-vitamin pillanatok alatt megszünteti a beálló izomgörcsöket, de azok megelőzésére is alkalmas. A gyorsan felszívódó szerves magnézium mellett l-karnitint és zöld kávé kivonatot is tartalmaz, hogy legyen energiánk a folytatáshoz. A shotok kicsik, ampullás kiszerelésűek, ezek akár a zsebünkben is elférnek, így bárhol ott lehetnek velünk, ahol szükségünk van rá.

Az Endurance termékek hűsítő, friss, gyümölcs ízekben állnak a futók, úszók, kerékpárosok, triatlonisták rendelkezésére, és az alábbi eseményeken segítik majd őket, hogy legjobb formájukat nyújthassák:

BalatonMan Tavaszi Futam

2016.04.30.

NN Ultrabalaton

2016.05.27-29.

Balatonman Kenese

2016.06.17-19.

Night Run Budapest

2016.07.23.

Balatonman Füred

2016.09.9-11.

NN Family Run

2016.09.03.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ