Színes szerpentinek, csillogó konfettik, aranyló csillámpor, tarka maszkrengeteg és imádnivaló jelmezek – még javában tart a farsangi szezon! Most mindenki beöltözhet annak, ami lenni szeretne, Varga Gergő mixer pedig arra is ad néhány tippet és receptet, hogy az álarcok mögé bújva, még inkább felpörgessétek a hangulatot.

Apple Niňo!

4 cl El Jimador Reposado, 3 cl almapüré, 1 cl bodzaszirup, 1 cl zöldalma likőr, 1 cl limelé

Díszítéshez: málna, menta, zöldalma

Az összetevőket shakerbe helyezzük, összerázzuk, majd zúzott jégre szűrjük.

Crazy Lychee

4 cl El Jimador Blanco, 1 cl De Kuyper Grapefruit likőr, 2 cl meggyszirup, 1 cl limelé, 10 cl lychee-lé

Díszítéshez: lychee, menta, meggy

Az összetevőket egy shakerben összerázzuk, majd szájjégre szűrjük.

Raspberry & chocolate

4 cl El Jimador Reposado, 1 cl Chambord, 1 cl limelé, 3 cl málnapüré, 2 öntet csoki bitter

Díszítéshez: csokirolád, citromfű, málna

Az összetevőket shakerben jól összerázzuk, majd zúzott jégre szűrjük.

Kapcsolódó cikkek:

Lemmy-re keresztelnék a Jack&Coke-ot

Titokban tesztelték a budapesti éttermeket

Tudjuk, mit eszel a hétvégi buliban

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ