A motorversenyzést sokan különösen veszélyes sportnak tartják, ha pedig egy lány rejtőzik a bukósisak mögött, duplán felkapják a fejüket.

Kovács Niki nem csak versenyez, de számos alkalommal állt már dobogón férfiak között. A csinos szőke lány ezúttal a Ridikül című műsorban mesélt egyik leghátborzongatóbb élményéről.

„Katarban versenyeztem, a bajnokság utolsó fordulója volt, én pedig harcban voltam az összetett harmadik helyért. A táv felénél arra lettem figyelmes, hogy hiába nyúlok a fék fele, az centikkel lejjebb van, mint korábban. Először csak arra gondoltam, hogy a fékkar rögzítése engedett el, de később kiderült, hogy a kormányt rögzítő bilincs tört el, mint később kiderült, elfáradt az anyag. Mit ne mondjak, ez 260 km/órás tempónál minden, csak nem vicces. Bár tudtam, hogy nagy kockázatot vállalok, eszembe se jutott, hogy feladjam, bal kézzel irányítva a motort, végigcsináltam a versenyt. Persze a tempómat nem tudtam tartani, így végül egy ponttal elvesztettem a bajnoki harmadik helyet” – mesélte Niki, Dióssy Klárinak, a Ridikül új műsorvezetőjének.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ