Félre a hizlaló bonbonokkal és a nehéz Valentin napi vacsorákkal; idén szóljon a szerelmesek ünnepe az egészségtudatosságról! Február 14-én vasárnap a budafok-tétényi Klauzál Ház ad otthont a 100% Egészségtuning Fesztiválnak.

Manapság mindenki egészségesen akar élni, csak senki sem tudja, pontosan hogyan is kell azt, hiszen elárasztanak a fogyókúrás és életmódváltásról szóló megoldások. Jön azonban a nagy nap, amikor mindenre fény derül: a 100% Egészségtuning Fesztivál azért jött létre, hogy segítsen eligazodni a jó élet útvesztőjében.

A rendezvényen szórakoztató programok keretein belül tudhatunk meg még többet az egészséges életmódról olyan szakértők hiteles példáiból, mint Katus Attila edző-életmód szakértő, Tóth Gábor táplálkozás specialista, Dr. Benczúr Béla kardiológus, Szilágyi Ágnes gyógytornász vagy éppen Borsos Péter aerobik edző.

„A 100% Egészségtuning Fesztivál egy új, egészségvédelemmel kapcsolatos ismeretterjesztő, ugyanakkor szórakoztató programsorozat, melynek útra bocsátásával hosszú távú célunk, hogy mozgalommá nőjön Magyarországon. A program alapvető küldetése, hogy a 21. században jellemző, újabbnál újabb étrendi irányzatok, sokszor egymásnak is ellentmondó szemléletek között, hiteles forrásokból származó információkat közvetítsen. Ezeken a rendezvényeken szeretnénk tudományos igényességgel, közérthető ismereteket közreadni fiatalok, középkorúak és idősebbek számára egyaránt” – mesélt a rendezvény főszervezője, Berkes-Mezei Beáta.

A február 14-i rendezvényen csoportos edzéseken, szakértői előadásokon, gyerek programokon, kóstolókon és különböző állapotfelméréseken is lehetőség lesz részt venni, nem utolsósorban a Stand-up comedy nagyágyúi, Hajdú Steve és Harsányi Levente szórakoztatja a látogatókat. Az esemény háziasszonya Csisztu Zsuzsa lesz.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ