A reggeli készülődés közben sokan hajlamosak vagyunk megfeledkezni hajkoronánkról és gyakran egy gyors lófarok megkötésével intézzük el az aznapi frizuránkat. Néha eszünkbe sem jut, hogy egy cseppnyi kreativitással és néhány ügyes termék csatasorba állításával mennyit dobhatunk a megjelenésünkön!

Az Amway Santique Dúsító hab és Hajformázó krém igazi jolly jokerek, ha gyors és hatékony formázásról van szó.

A Santique habot a vékony szálú hajra fejlesztették ki, amelyet a zselék vagy krémek lelapítanának. A különleges szójafehérjét és UV szűrőt tartalmazó termék nem teszi a tincseket ragacsossá és merevvé, nem áll össze tőle hajkoronánk. Kellőképpen kíméletes, akár mindennapi használatra is alkalmas.

Ha a gyors és egyszerű formázás a célunk, akkor a legjobb választás a Santique Hajformázó krém, mely közepes tartást biztosít, emellett fényessé varázsolja hajunkat. Tökéletes a formázáshoz, a frizura befejezéséhez és a stílus véglegesítéséhez. Sokoldalú összetételének köszönhetően mindennap használható, nedvesen vagy szárazon egyaránt. Fényesebbé és hangsúlyosabbá teszi a hajat.

5 perces frizuratippek

Elegáns konty az irodába:

  1. Vizes hajadra vidd fel a dúsító habot és fejjel lefelé szárítsd meg a maximális dúsítás érdekében.
  2. Ha száraz, két oldalt sodord copfba, majd lazán fogd össze.
  3. A lófarkat kétszer bújtasd át az összegumizott rész felett, majd rögzítsd hajtűkkel és máris kész az elegáns konty az irodai outfitedhez!

Laza hétvégi frizura:

  1. Száraz hajadon fuss át a formázókrémmel, hogy a kész konty tartósabb legyen.
  2. Készíts két lófarkat hátul, a fejed közepén, majd mindkettőt csavard meg és rögzítsd hajgumival.
  3. Ha kész a két rész, keresztezd őket egymáson és tűzd le hullámcsattal! Ennyi, kész is a gyors, látványos laza kontyod!

Kapcsolódó cikkek:

A tökéletes frizura nem idő kérdése!

Elsősegély a károsodott hajnak

Okos nőknek okos hajformázó

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ