A Samsung bejelentette, hogy az Egyesült Királyság legelismertebb, Michelin-csillagos séfje, Michel Roux Jr lett a Séfek Klubjának legújabb, egyben nyolcadik tagja.

A 2013 júniusában alapított Samsung Séfek Klubja a világ legkreatívabb séfjeit gyűjti össze. Az elit klub tagjai kivételes szakértelmükkel és újító szemléletmódjukkal hozzájárulnak a konyhai berendezések következő generációinak megalkotásához. Idén tavasszal a Séfek Klubja bemutat egy, az újonnan bevezetett, internetkapcsolatra képes hűtőszekrényhez, a Family Hub-hoz fejlesztett applikációt. Az alkalmazás az egyedülálló  receptek és főzési tippek mellett a séfek aktív közreműködésével készült termékbemutatókat is tartalmaz majd.

Michel Roux Jr a Le Gavroche és a Roux éttermek séfje, illetve az Egyesült Királyságban népszerű tévés személyiség is egyben. A BBC főműsoridős showjában, a Masterchefben zsűritagként és műsorvezetőként is közreműködik. A Samsung Séfek Klubjában olyan illusztris tagokhoz csatlakozott, mint Elena Arzak, a három Michelin-csillagos Arzak negyedik generációs tulajdonosa, Daniel Boulud, New York legmegbecsültebb francia séfje vagy Michel Troisgros, három Michelin-csillaggal kitüntetett francia séf.

„Rendkívül izgalmas kihívásnak tartom a Samsung Séfek Klubjának célkitűzését, azaz, hogy olyan technológiákat fejlesszen, amelyek segítenek az embereknek fokozni a konyhában eltöltött idő élményét. A Family Hub egy nagyszerű példája annak, hogyan lehet összehozni a családot az otthon szívében, a konyhában. El vagyok ragadtatva, hogy csatlakozhatok a Klubhoz, és munkatársaimmal és egyben barátaimmal ötvözhetjük a Samsung innovációit a saját szakértelmünkkel és szenvedélyünkkel. Mindezzel pedig segíthetjük az embereket, hogy tökéletesíthessék otthoni főzőtudományukat” – mondta el Michel Roux Jr.

Dan Harvie, a Samsung Háztartási Berendezések üzletágának európai igazgatója szerint „Azáltal, hogy együtt dolgozunk a világ legtehetségesebb konyhaművészeivel, képesek vagyunk megragadni a professzionális főzés lényegét és könnyedén elérhetővé tudjuk tenni azt mások számára is. Ezt a célt szolgálja a Séfek Klubja közreműködésével fejlesztett applikáció a Family Hub hűtőnkhöz. Kiváltságosak vagyunk, hogy a klubban köszönthetjük Michel Roux Jr-t. Az a szakértelem és hozzáértés, amelyet közel negyven éves pályafutása alatt szerzett, Klubunk igazán értékes tagjává teszi”.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ