Máris itt a tavasz, és ez remek alkalom arra, hogy formába hozd magad. Az ülőmunka és a mozgásszegény életmód miatt kezdd a bőröd feszesítésével!

testkefe 2Ha felkúszik ránk néhány plusz kiló, azzal együtt a bőrünk is petyhüdté, rugalmatlanná válik. Ezt az állapotot a legtöbbször a mozgás sem ellensúlyozza, éppen ezért, ha formába szeretnél lendülni, akkor nem elég a megfelelő étkezés és mozgás; a bőrödet is regenerálni kell.

Kiváló megoldást biztosít erre a Remington Reveal nedves-száraz forgó testkefe, melynek segítségével bőröd egészségessé, rugalmassá és bársonyossá válhat. Száraz használat során – amit zuhanyzás előtt érdemes alkalmazni – a kifakult, kiszáradt bőrfelületet tudod élettelivé varázsolni. Nedves használt alkalmával pedig a zuhany alatt kiválóan át tudod radírozni a tested, így megszabadulsz az elhalt hámsejtektől, és bőröd felfrissül, megtelik energiával. Mindkét esetben a testkefe forgófejei dolgoznak, neked csupán könnyedén vezetned kell testeden, így elfelejtheted például a fárasztó luffa szivacsos dörzsölést.

A testkefézés nem csupán felfrissít, és jó közérzetet biztosít, de javítja a bőr tónusát és csökkenti a narancsbőr megjelenési esélyeit.

Tuti tipp

Ha sikerül egy-két szabad órát pihenéssel, regenerálódással tölteni, akkor fantasztikus bőrfrissítőfeszesítő kezelést tudsz csinálni magadnak.

1. lépés: A Remington Reveal nedves-száraz forgó testkefével átmasszírozod a bőröd egészen addig, míg kicsit pirossá válik

2. lépés: Feszesítő krémmel vastagon bekened a problémás testrészeidet, és frissen tartó fóliába csomagolod magad!

3. lépés: Egy órán keresztül pihensz, zenét hallgatsz, könyvet olvasol, addig dolgoznak a hatóanyagok, melyek sokkal könnyebben bejutnak a bőrödbe, hiszen a nedves-száraz forgó testkefés kezelés és a meleg kinyitotta a pórusokat.

4. lépés: Lemosod magadról a maradék feszesítő krémet, és élvezed, hogy a bőröd teljesen felfrissült!

testkefe

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ