A Dockyard neve évek óta egybeforr a természetben űzött sportok, aktivitások legautentikusabb márkáival. Termékeik funkcionalitása nemcsak túrázás, vitorlázás, síelés vagy kirándulás alkalmával, hanem utazások, és kikapcsolódással töltött hétköznapi pillanatok közben is fontos szerepet játszik. Mindemellett utcai kollekcióik a kényelem mellett a divatot is szem előtt tartják. Új tavaszi kollekciója a megszokott márkák széles női kínálatát hozza el, de egy új brand, a Prana, egy egészen egyedi stílust és irányvonalat képvisel a hazai divatpalettán.

Hódít az athleisure

Az idei szezonban kiemelt figyelem irányul a Dockyard női vonalára, így a természetben sokat mozgó aktív hölgyek számára igazi tobzódást jelenthet a 2016-os tavasz-nyári szezon. Az Athleisure trend révén mára egy kényelmes top, egy kapucnis felső vagy egy szép legging már mindenki számára egyszerre jelenti a divat és a sportos megjelenés esszenciáját. Ezért készülnek többségében olyan funkcionális darabok, melyek a mozgáshoz is felvehetőek, ugyanakkor az aktuális divatszínek és friss mintázatok révén a hétköznapi ruházatot is tökéletesen feldobják, ilyen például a Columbia Adera kollekciója.  A sportos női márkák között az O’Neill választéka is hódít a nyári szezonban. A magyar piacon is népszerű márka női kollekciója ebben a szezonban számos keleties, egzotikus ihletésű nőies darabbal vonul fel, amiből a sportos él és a feminin stílus is visszaköszön. Nyári ruhái, könnyed nadrágai, a leggingek vagy éppen a fürdőruhák és persze a kollekcióba passzoló egyedi szép, kidolgozott topok teaszik kerekké az O’Neill idei női választékát.

Megérkezett a Prana

Az 1992-ben alapított amerikai márkát a Columbia a tavalyi évben vásárolta meg. A Prana kollekciói 3 fő termékvonalból állnak: jóga, sziklamászás és általános utcai viselet. A Dockyard szortimentjében 2016 tavaszán a női jóga kollekció modelljei lesznek megtalálhatóak, ősztől pedig az utcai viselet darabjaival bővül a kínálat.

A női jóga kollekció a Prana legismertebb és legautentikusabb termékvonala. Célközönségét azok a hölgyek alkotják, akik önmagukra, mindennapjaikra, táplálkozásukra sok figyelmet fordítanak, fontos nekik az egészséges és harmonikus élet, környezettudatosak, és döntéseik során előtérbe helyezik a fenntarthatósági szempontokat is. A Prana által alkalmazott alapanyagok jó része ugyanis újra felhasznált szintetikus szál, melyeket a ruházati iparág legfejlettebb anyagaival (Lycra, Spandex, Supplex) ötvöztek, azzal a céllal, hogy a magas felhasználói igények kiszolgálására prémium termékeket tudjanak előállítani. Emellett viszont, ruháik puhák, kényelmesek, mégis tartósak, izzadságkezelők és gyorsan száradnak.

Nézd meg a sportos kollekció darabjait!

[smooth=id:1081;]

Divat és funkcionalitás egyben

A Dockyard koncentrált multisport választéka továbbra is speciális ruházatot kínál a mozgáskedvelők számára. A jól tapadó, mégis szellőző, a nyári izzadságot gyorsan elvezető, és a test felületét hűtő (Omni Freeze) technikával ellátott aláöltözet, vagy éppen egy szélálló kabát szintbe bármikor jól jöhet. A Columbia régóta saját maga fejleszti ezeket a technológiákat, és az elmúlt évek során számos megoldásával elsőként lépett a piacra. Mivel a tavasz az outdoor élet főszezonja, fontos a megfelelő túraruhák beszerzése, hogy az élményt ne ronthassák el a természeti és időjárási tényezők. Ma a túraruházat már nem kizárólag khaki és földszíneket jelent. Megtalálhatóak a legújabb divatszínek, szűkebb szabások és innovatív, design-os termékek is, a Columbia jóvoltából pedig a vízhatlanságban, szélállóságban vagy párologtatásban, szellőzésben sincs kompromisszum. A vitorlázás szerelmeseinek speciális technikai ruházat is található a Dockyard palettán. Lycrák, hosszú ujjú UV szűrős felsők, beach shortok, kabátok, vitorlás cipők, sportos napszemüvegek, illetve a parti ruházatból is átfogó kínálat vár a hölgyekre (is) a kék, fehér és piros színek jegyében. A Helly Hansen, a Columbia, O’Neill vagy éppen a TBS idei kollekciói is ehhez az igényhez igazodnak és nyújtanak igényes választékot az egyre népszerűbbé váló vizes sport szerelmeseinek. Utcához és utazáshoz passzoló darabokban is élen járnak a Dockyard márkái. A Columbia Omni-Shield víz- és szennyeződés lepergető funkciója foltmentesen lepergeti a folyadékot, így a hétköznapokban, utazáskor vagy kirándulások alkalmával is praktikus viselet. Az O’Neill márka markáns jelenlétével, és persze kiegészülve a Fundango fiatalos választékával a Dockyard beach ruházatban is mindent átölelő felhozatalt mutat be. Az O’Neill, mint ős-szörfös kaliforniai márka nem ismer kompromisszumot a technikai, gyorsan száradó és 4 irányban rugalmas boardshortokban, de persze a divatosabb és rövidebb szabású beach nadrágok vagy a hölgyeknek szánt extrémebb neoprén fürdőruhák is megtalálhatóak a kínálatban.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ