Megérkezett a Rád kattanva sorozat második kötete, Erica és Blake lebilincselő története folytatódik. Az álompár szenvedélytől fűtött kalandjaiban ezúttal az erotikáé, a játszmáké és a veszélyé a főszerep. Meredith Wild új könyvében forráspontig hevíti az eseményeket, és bebizonyítja, a folytatás méltó az írónő milliós rajongótáborának osztatlan figyelmére.

Megérkezett Meredith Wild Rád kattanva című sorozatának második része, így végre kiderül, hogyan alakul Erica Hathaway és Blake Landon nem mindennapi kapcsolata. Az öt kötetes sorozat második részében ismét az erotika kapta a főszerepet, az írónő pedig olyan tökéletességgel csavarta szálakat, hogy képtelenség legyen letenni a könyvet.

„A sztori önmagában nem elég, meg kell teremteni a kémiát a hőseim között. Ehhez fel kell mérnem, hogy mi az, amiben hasonlítanak, miben különböznek, és hol van a „robbanáspont”, ahonnan már nincs visszaút a számukra” – avatja be Meredith Wild az olvasókat könyvének részleteibe.

A New York Times és a USA Today bestsellerszerzője, Meredith Wild, mielőtt belevágott volna első regényébe, maga is az erotikus-romantikus regényeket forgatta legszívesebben a kezében.

„Egy időben faltam a romantikus regényeket, de egyikben sem találtam erős női karaktereket, olyat, aki beleáll a küzdelembe, ha méltó ellenfélre talál. Ehhez persze egy erős férfi is kell… kettőjük összecsapásából vagy szerelem lesz, vagy elpusztítják egymást.”

Az írónő sikere pedig mára vitathatatlan, az Ötven árnyalat-trilógia nyomában járó sorozatnak több milliós rajongótábora van világszerte. Meredith Wild gyermekkori álmát váltotta valóra első könyvének kiadásával, pedig az még csak a kezdet volt. 2014-ben ugyanis megalapította saját kiadóját, a Waterhouse Press-t, majd nem sokkal később sikerült szerződtetnie Audrey Carlant, akinek a Calendar Girl című sorozatának kiadásáért jelenleg is a legnagyobb kiadók versengenek világszerte.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ