Nem mindennapi dologra vállalkozott Tóth Gabi, hiszen úgy döntött, örökbefogad egy csöppséget. Bár a kisfickó nem mindennapi jelenség: kicsit tüskés, kicsit pikkelyes, de pótmamája máris a szívébe zárta.

Tóth Gabi és Csonka András is nevelőszülőkké váltak: a Shrek musical két szereplője a Fővárosi Állatkertben találta meg az ideális pótgyereket. A színdarab szamarát alakító András természetesen egy csacsit fogadott gyámság alá, míg kolléganője, aki a darab sárkánya lesz, egy szakállas sárkánygyík anyukája lett.

„Soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen mini sárkányt, egy szakállas agámát fogok örökbefogadni, de rögtön megkedveltem, nagyon barátságos kisállat. Az én kisfiamat Gammának hívják, és már alig várom, hogy jöhessek szülői értekezletre! Nagy állatvédő vagyok, és még ha most a Shrek apropóján is vagyunk itt, nagyon örülök, hogy ilyen ügyek mellé állhatok, és jópofa dolognak tartom, hogy pont olyan kis állat anyukája lehetek, amit én is megtestesítek majd a darabban. Örültem, mikor kiderült, hogy én leszek a sárkány, sőt, édesanyám nagyon boldog volt, hogy végre megkaptam a testhez álló szerepet” – mondta nevetve Gabi.

A színészek hamarosan belevetik magukat a munkába, hiszen a darab májusban kerül a közönség elé. A próbák mellett azért Csonka András mindenképpen szán majd időt arra is, hogy meglátogassa fogadott szamarát.

Csodálatos érzés apukának lenni: rögtön egy felnőtt, 22 éves lánnyal lettem gazdagabb, és bár átugrottuk a gyerekkort, talán így könnyebb is lesz vele. Boldog vagyok, mert látom, hogy még hasonlít is rám – le sem tagadhatnánk a családi kapcsolatot” – kezdte viccelődve András. – „Nagyon szeretem az állatokat, de sajnos  tisztában vagyok azzal, hogy az én életformámmal nem lehet összeegyeztetni, de ha tartok majd valamit, akkor az biztosan egy kutyus lesz. Addig azonban itt van nekem a szamaram, akitől elleshetek néhány trükköt a saját karakterem megformázásához is. Hamarosan kezdődnek a próbák, és már most biztos vagyok benne, hogy szenzációs lesz a darab, mert az eredeti mese is lenyűgöző. Egyetlen dologgal lesz problémám: a jelmezzel, ami olyan meleg, hogy néhány perc után ömlik az emberről a víz” – vallotta be a színész.

Kapcsolódó cikkek:

Vajon hogy muzsikálnak együtt a sztárok? Újra itt A Nagy Duett!

Ördög Nóri a Balaton szerelmese

Sztárkavalkáddal debütált a formabontó sportbolt – fotókkal

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ