A jó idő beköszöntével sminktáskánk is szinte kiált az újdonságok után. A téli sötétebb pirosítókat és szemfestékeket felváltják a barackos, rózsás árnyalatok, amelyek egész arcunkat új fénybe öltöztetik.

Friss tekintet, bájos pír és egy cseppnyi titokzatosság jellemzi az Artistry legújabb Signature Color sminkkollekcióját, melyben három termék megannyi színváltozata kapott helyet.

Igéző pillantás
Az Artistry Signature Color Szemhéjpúder 5 különböző színösszeállításban kapható, amelyek közül mindenki megtalálja a bőrszínéhez és szemszínéhez leginkább illő árnyalatot. Barnáknak a Spice Bronze, zöldeknek a Plumberry, kék szeműeknek a Smoky Eye fantázianevű kompakt a legjobb választás. A Natural Glow és a Pink Chocolate paletták pedig mindenkin remekül mutatnak. Mindegyik termék 4 egymással jól kombinálható, különböző finishű (matt, csillogó, fényes) színt tartalmaz, melyek ideálisak kiemeléshez, kontúrozáshoz, hangsúlyozáshoz és kihúzáshoz. Ezekkel a kompaktokkal könnyen elkészíthető egy visszafogott esti és egy lágy nappali smink is. A tartós összetételnek köszönhetően a púder egész napon át hibátlanul megmarad, nem gyűlik össze a szemráncban és a kifakulásnak is ellenáll.

Még igézőbbé varázsolhatjuk tekintetünket, ha a színek felvitele után szemceruzával emeljük ki a felső, vagy akár az alsó pillasort is. Az Artistry Signature Color Hosszan tartó szemceruza tökéletesen harmonizál az Artistry Signature Color Szemhéjpúder árnyalataival. Finom, krémes állagának köszönhetően könnyű vele dolgozni. A ceruza végébe épített applikátorral pedig egyszerűen elérhető a füstös hatás is. Vízálló, hosszan tartó formulája ellenáll a hőnek és a nedvességnek is, akár 12 órán át. Négy különböző színárnyalata a matt fekete Black, a matt sötétbarna Brown, a mély matt padlizsán színben játszó Plumberry és az ezüstös csillogású sötétszürke Graphite Shimmer minden sminkhez remekül illeszkedik.

Tipp: „Húzzon a felső a szempillavonalon egy határozott vonalat, majd óvatosan oszlassa el az applikátorral a füstös vagy más kívánt hatás eléréséhez. A természetesebb megjelenés eléréséhez húzza ki rövid mozdulatokkal az alsó szempillavonalat” – tanácsolja Rick DiCecca az Amway nemzetközi sminkmestere.

Mind az Artistry Signature Color Hosszan tartó szemceruza mind pedig a szemhéjpúder a teljes szemkörnyéken biztonságosan használható, akár kontaktlencse viselése közben is.

Rózsás báj
Sminkünk megkoronázója nem lehet más, mint a bársonyos, ragyogó Artistry Signature Color Arcpirosító, mely egészséges megjelenést kölcsönöz a bőrnek. A fényvisszaverő technológiának köszönhetően kihangsúlyozza az orcák természetes vonalát. Az arcpirosító könnyen eldolgozható, és egész napon át gyöngyházfényű ragyogást ad. Légiesen könnyed összetételének köszönhetően nem tömíti el a pórusokat, és órákon keresztül kellemes érzést biztosít. A fényes hatású arcpirosítók az új, csillámló árnyalatokkal bármilyen típusú arcbőrhöz alkalmazhatók, így lehetővé teszik a tartós és tökéletes smink elkészítését. Kontúrozáshoz a matt, meleg, természetes árnyalatú Golden Light a legjobb választás, a Peachy Pink azonnal aranyszínű ragyogással visz fényt a fáradt arcbőrre, a Soft Rose és a Sweet Pink pedig természetes színt kölcsönöz.

A 4 különböző matt, vagy csillogó árnyalat közül az Amway nemzetközi sminkmestere Rick DiCecca segít választani: „Szorítsa ökölbe a kezét jó erősen. Néhány másodperc elteltével nyissa ki a tenyerét. Az ujjhegyén és tenyerén látható árnyalathoz válassza ki a leginkább illő árnyalatot!”

Kapcsolódó cikkek:

Hibátlan bőr tavaszra

Ragyogó smink percek alatt

Készülj a nyárra gyönyörű bőrrel!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ