A Protein Gusto egy új, funkcionális élelmiszerekből álló termékcsalád a táplálék-kiegészítőket forgalmazó BioTechUSA kínálatában, magas fehérjetartalommal, hozzáadott cukor és tartósítószer nélkül. A Protein Gusto a következő termékeket foglalja magában: zabkészítmények, levesek, omlettek és palacsinták. A könnyedén elkészíthető ételek nemcsak ízletesek és táplálóak, de tökéletesen beilleszthetőek a diétába. Mindegyik termék elkészítése rendkívül egyszerű, csak víz, tej, vagy növényi tej kell hozzá, ráadásul az alaprecepteket kedvünk szerint tovább variálhatjuk.

Amikor szeretnénk formálni a testünket, akár fogyás, akár izomépítés a célunk, hamar rájövünk, hogy ez csak úgy fog menni, ha megreformáljuk az étkezéseinket és mellette rendszeresen mozgunk. Sokan azt gondolják, hogy az áhított alak elérése érdekében le kell mondanunk a finom ízekről, de a helyzet az, hogy ez nem igaz. És most, a BioTechUSA Protein Gusto termékcsaládjának köszönhetően nem is kell sokat pepecselnünk ahhoz, hogy egy finom és egészséges összetevőket tartalmazó palacsintát, omlettet, levest vagy zabkását készítsünk, melyek nélkülözik a hozzáadott cukrot és a tartósítószereket, ugyanakkor magas fehérjetartalommal rendelkeznek.

Miért is van szükségünk fehérjére? A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás, napi szinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, illetve a normál csontozat fenntartásához. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, vagy ha idősödünk.

Különös hangsúlyt fektetsz a nap legfontosabb étkezésére, a reggelire, és igyekszel rostban gazdag, alacsony zsírtartalmú és hozzáadott cukrot nem tartalmazó tápanyagokat bevinni? Reggelizz úgy, mint egy király a banán és csokoládé ízesítésű Oat & Whey with fruits zabkészítményekkel! Egy tápláló, ugyanakkor alacsony szénhidrát- és zsírtartalmú jolly joker ételre vágysz, amit ehetsz reggelire, ebédre és vacsorára is? A bacon és sajtos ízesítésű Omelet-et könnyű szívvel fogyaszthatod! Eddig a diéta alatt nélkülöznöd kellett a hagyományosan elkészített krémleveseket, mert zsírosak és kalóriadúsak? Fald nagykanállal az életet és válaszd a Tomato és Cheese Soup-ot a főétkezés részeként vagy önállóan! Kedvenc ételed a palacsinta, amiből bármikor bármennyit meg tudsz enni? Meg tudjuk érteni, ezzel mi is így vagyunk! Na ezt süsd ki és maradj formában a vanília ízesítésű Pancake-kel!

Kapcsolódó cikkek:

Le a makacs cellulitisszel!

A pulzus a fogyás kulcsa

Csak családi támogatással működik a fogyókúra

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ